петък, 23 януари 2015 г.

Pantene Pro-V Repair & Care Shampoo

       Малко са шампоаните, които ми харесват от първи път, а и изобщо от ниския клас. Все им намирам кусур и не мога да намеря своя - няма блясък косата ми, омазнява се бързо и е безформена или пък се наелектризира. Не ми излиза пърхут, което за мен е важно. Преди като сменях често шампоана и още на първото ползване, ми се появяваше. Миналият месец инцидентно се наложи да взема някакъв и грабнах този на Pantene. От години не бях ползвала техен продукт, не очаквах да ми хареса. Изненада ме приятно и се радвам, че имам друг за проба с олио за краищата.


     Оказа се един от най-добрите шампоани, които съм ползвала. Всички около мен редовно ми казват колко хубава и гъста коса имам. Не я боядисвам все още и не е изтощена за протокола, рядко ползвам преса и маша. Понякога и гена си оказва влияние, но все пак ползваните мазила също са от значение.
     Pantene Pro-V Repair & Protect е с гъста и бяла на цвят плътна текстура. Мирише на плодове и цветя, приятен е аромата под душа. Прави богата пяна и ви е нужно много малко количество за измиване. Аз с 3-4 големи капки мога да мина. И макар косата да е по-мръсна, ако първият път сте сложили малко и не се е разпенил, вторият не увеличавайте. Напълно достатъчно е същото количество. Много е икономичен. Пухкава и гладка се усеща още под душа косата. Пръскам малко термозащитен спрей и имам обемна, да не кажа бебешко мека, плътна и лъскава коса. Много жива, подхранена и хидратирана става. Разресва се лесно и мога без спреят ми за тази цел. Ефекта се задържа 2-3 дни, а наистина мръсна става към 5 ден.
     Цената му е към 6 лв за 250 мл опаковка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар