четвъртък, 29 януари 2015 г.

Essence 24h hand protection balm Banana Dark Chocolate

   Фен съм на лаковете, някои пудри и хайлайтъри на Essence, а не на последно място и на кремовете им за ръце. Разказвала съм ви за любимият ми с калций и йогурт, днес ще ви говоря за този лимитиран бананов сладолед.....упс крем. Ами той така приятно ухае на бананов сладолед с шоколодова глазура, че за миг се обърках.
    Серията включва 3 балсама, а именно с банан и тъмен шоколод, с ягода и тъмен шоколод, с киви и тъмен шоколад. Аз нали съм голяма сврака, си приютих и тричките. Не че си нямах 20 броя, но просто нямаше как да ги пропусна. Ефекта е еднакъв, логично - само ароматите различни. Не са силни и натрапчиви, а леко загатнати. Този, както писах за моят нос е същински сладолед с вкус на банан и малко шоколадов топинг.


    Единствено не съм съгласна с името балсам, което производителя е дал. Текстурата им е като на масло за тяло, представете си синият крем на Нивеа в металната кутийка, но в тубичка. Толкова богат и плътен е, е идея по-рядък да е, но със сигурност това не е балсам. Ако беше, трябваше да е течен и рядък.


   Разнася се лесно. Бързо попива (за секунди) и не оставя лепкав мазен слой. Аз обаче търся по-добра хидратация и нанасям двойно количество от нормалното. Тогава вече има филм по ръцете, но пак не е неприятен, а по-скоро защитен. Така че можете да си сложите малко, ако искате подхранване и омекотяване.



    Кожата става мека, много добре подхранена и хидратирана при по-голямо нанесено количество. Цената им не помня колко точно беше, но не е повече от 5 лв мисля. Аз си ги купих от Лили. Май все още се намират тук там останали бройки. Например тук са налични.

Няма коментари:

Публикуване на коментар