неделя, 4 януари 2015 г.

Rimmel Kate Moss 09 Lipstick

      Преди няколко дни, в края на старата година, ви показах едно от червилата ми на Римел, които са от серията на Кейт Мос. Днес избрах да говоря за друго и любимо мое, а именно страхотния есенен цвят, 09.



       Още когато го взех, в края на 2012, ми стана фаворит и макар да изглежда малко ползвано, на фона на моята колекция, наистина съм го носила доста. Много хубав червен цвят е, трудно ми е да определя точно какъв подтон има. Мисля че съм го уловила добре на снимките и поне при мен излиза реален.
      Точно като 03 номер, 09 има съшата текстура. Предполагам и цялата серия. Не е сухо, но не е и мазно. Стои ми обичайните за мен 3 часа. С молив може би ще изкара и поне още 1. Не се разлива, не се събира в гънките и не подчертава сухи участъци или недостатъци по устните. Пигмента му е хубав и много наситен, едно прокарване на гилзата е достатъчно. С една дума перфектното!
     Като недостатък, поне при мен понякога се появяват онези ивици във вътрешната страна на устните след известно време или ако съм нанесла балсам отдолу. Но с Nuxe Reve de Miel мисля, че няма да имам този проблем и затова не го броя като голям минус.


     Аз съм с бяла кожа и лек жълт подтон, мисля че ми стои добре и си го нося, както вечерно време, така и през деня. Наскоро го пробва и моя приятелка, която е доста тъмна, искаше да си купи такъв цвят и на нея също стоеше идеално. По това мога да кажа, че е почти универсално и ще отива на доста типажи. Цената е около 10 лв и си заслужава определено.




    Така и така съм на вълна Kate Moss, да ви споделя и какво видях в новия журнал на ДМ. Пуснали са и спирала, а като реших да проверя в чичко гуугул, видях и още продукти. Ето ги:


  Набързичко прочетох 2-3 ревюта, казват че продуктите са като тези от Scandaleyes, а опаковката на спиралата я сравняват с Benefit They're Real - иначе била същата Scandaleyes Rockin' Curves Mascara. Сенките под формата на молив пък с формулата на Scandaleyes Eye Shadow Sticks и отново са 4 цвята. Малко суочове от случайно избран блог.

4 коментара:

  1. Страхотен цвят е, но съм сигурна, че и устните ти имат пръст в това- невероятни са :D :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е супер, а за устните си права - много хора ми казват, че всичко ми стои идеално. :)

      Изтриване
  2. Страхотен цвят!! :)) Според мен подходящ за всички сезони!Записвам си го хаха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма да сгрешиш, ако си го вземеш. И на теб ще ти стои прекрасно. :)

      Изтриване