сряда, 11 март 2015 г.

Astor Swing & Volume Mascara

     Споделяла съм ви, че моите мигли не се "сработват" със спиралите за обем и по тази причина не си купувам такива. Винаги избирам за разделяне, удължаване и извиване. Преди време обаче ми подариха Astor Swing & Volume Mascara, при което нямаше как да не я тествам. Признавам, че в началото сякаш не правеше нищо на миглите ми. Едва личеше, спластяваше ги и я заразях за известно време. Миналият месец реших да я извадя и редовно започнах да я ползвам. Не съм сигурна колко добър обем прави, но за моите изисквания по горе, се справя.



     Четката и е извита, малко по особена за мен, свикнах за няколко дни и ми е удобна вече.
Не трябва да напластявам и да се престаравам много, че тогава ми спластява миглите. Туша и не е рядък, към гъст клони по-скоро, но пък няма проблем при нанасяне. Следобяда се случва да имам 2-3 прашинки под очите, не е толкова фатално. Ако съм сложила нормален слой, не се рони. Аз обикновено повтарям и може би това е причината понякога да пада.


    Общо взето не е лоша спиралата, но без проба аз сама не бих си я купила, защото съм привърженик на силиконовите четки.


     Не съм попадала на щанд на Астор и не мога да кажа дали я има тук, но който иска може да хвърли едно око. Цената на Astor Swing & Volume по чуждите сайтове е между 7 и 10 евро.



Няма коментари:

Публикуване на коментар