четвъртък, 12 март 2015 г.

The Body Shop Fuji Green Tea Collection

     С настъпването на пролетта, любимата ми марка The Body Shop отново пусна нова серия. Този път не е плодова или екзотична, а със зелен чай, ръчно подбран от околностите на планината Фуджи в Япония. Вдъхновена е от церемонията японски чай, който е познат със своите антиоксидантни свойства и добри качества.


      Fuji Green Tea  е първата колекция за тяло със съдържание на листа от зелен чай. Ще бъде налична в магазините от 24 март. Съдържа следните 9 продукта:

1. Bath Infuser 60 gr - "цедачето" се пълни с насипния чай и се пуска във ваната
2. Bath Tea 300 gr
3. Body Scrub 200 ml
4. Exfoliating Soap 300 gr
5. Body Wash 250 ml
6. Body Butter 200 ml 
7. Body Lotion 250 ml
8. Body Sorbet 200 ml
9. Eau de Cologne 100 ml

     Освен тях ще има и подаръчни комплекти, както с големи, така и с мини опаковки. Но това не е нищо ново, The Body Shop от край време правят такива кутии.



                  Ето и 3 стъпки, с който да си направите ритуал с колекцията:
            I - Почистване в дълбочина
       Напълнете ваната с насипен чай и се отпуснете. Кожата става чиста и аромата на зелен чай изпълва сетивата. Перфектен е за премахване на стреса, за освежаване на въздуха. Скраба и ексфолииращия сапун, разтворимия чай и душ гела почистват кожата.
          II - Овлажняване и омекотяване - насладете се и изберете между 3 различни тектсури. От подхранващото масло с 24 часов ефект, лосион за тяло с освежаващ и иновативния шербет с пресни листа от зелен чай.
         III - Освежи ума си - събуди се и се наслади на цитрусовия свеж аромат на Fuji Green Tea ™ с одеколона. Перфектно балансирана комбинация от зелен чай, бергамот, лимон и мандарина в базовите нотки, с процъфтяваща сърцевина на камелии, жасмин и виолетки. Класически изтънчен аромат!

1 коментар: