събота, 28 март 2015 г.

Avon Ultra Color Indulgence Lipstick

      Всеки сезон почти, забелязвам, че Avon пускат нова серия червила. Напоследък са се насочили към грижа за устните явно. Една от успешните е Absolute, която е от миналата пролет, а сегашната Indulgence е с още по-мека текстура и се усещат като масло на устните. Не изсушават (финиша им е с блясък, но не са и мазни) и цветовете са много пигментирани за такъв тип. При мен лично не се събират, с изкл. на най-тъмния нюанс, но при такъв тип червила това си е закон. Грижа и перфектен "вамп" завършек не съм видяла досега. Това важи за всички от подобни серии, а аз съм пробвала да не кажа всички. За останалите розови, прасковени и нюд нямам никакви забележки. Очудващо се задържат от 7,30 до около 12 на обяд. Естествено без ядене или с леко. След като са изчезнали, не изпитвам нужда от нанасяне на балсам веднага. Не ми подчертават недостатъци. Единствено наличието на достатъчно от всеки цвят червила, ме спира да си купя няколко. Избрах си само Rose bouquet, защото ми се струва най-интересно и не мисля, че имам точно такова розово.

                                          * снимката е от тук





     Дълго си избирах дори мострите, за да мога да ги нося и няма едно, което да ми стои зле според мен. Затова последните дни съм с тях. Доста добър подбор са направили този път. Обикновено има по 5-6 нюда, а те на бели жени стоят потресаващо според мен. Наблегнали са на прасковените и фуксия, червено, а и лилаво. Все смели, но и лесно носими в същото време. Ако не сте свикнали на почти неонови или вамп, смело пробвайте.

    Garden Rose - приглушена фуксия, примесена със сиво.


Honey Flower - много приятен нюд с топъл карамеленомеден подтон.


     Orchid Petal - много готина фуксия, ярка, но умерено и не се набива на очи. Подходяща и за зимата. Страхотна трайност извади точно този цвят. Дори след ядене остава като стейн и се изтрива равномерно,


       Peach Petunia - свеж мандаринен цвят с коралов подтон.


      Plum Verbena - винено червено, единственото наистина мазно и със сочен завършек, което ми се врязва в гънките и леко се разтича. Поносимо, но все пак е недостатък. Чета и други отзиви като моя за този цвят заедно с Chocolate Rose, но споменах в началото за проблема. Просто си купувайте мостри, за да няма разочарования. А ако искате такова червено или какъвто и друг цвят да е, който да е плътен, но да не изсушава и да трае - Nuxe Reve de Miel при мен действа безотказно.



     Poppy Pink - ярко розово, но отново за моя вкус е поносимо. Макар да изглежда прекалено за всеки ден, на живо е ок и няма досег с неоните. А и на дневна светлина суочовете, ще ви ориентират.


     Purple Hyacinth - приятен люляков крем. Ако все още не сте сигурни, че тъмно лилаво би ви отивало, а ви се носи, това като за начало мисля е идеално и е хубав пролетен цвят.


    Red Tulip - едва ли ще изненадам с този цвят. Макар да имам много и да нямам никаква нужда от червено, това колкото и да го избягвах, го взех на втория тур. Мостра разбира се. Приказно червено - стои секси. Комбинирах с молив True Red (Glimmerstick) и отново издържа 4 часа. След като обядвах обаче искаше цялостно подновяване, но си струва.



  Rose Bouquet - трудно ми е да го опиша, но е необикновен розов цвят. И не стои безлично.


      Royal Peony - сигурно ще кажете, че едно до друго с Peach Petunia са доста близки, но това е примесено розово и няма толкова мандаринена нотка. И двете обаче са хубави, така че което и да изберете няма да сгрешите.


      В момента са на 6,90 лв. От светавицата е възможно да са излезнали много ярки някои цветове, но не са крещяши, а умерени. Пак ви съветвам да вземате мостри. Една ще ви стигне за няколко носения, достатъчно да решите дали е вашето червило.

3 коментара:

  1. Червените нюанси ти стоят страхотни! Всички цветове изглеждат много добре :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно ти стоят всичките.Honey Flower е тотално мой цвят и ще го погледна :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладки мострички :) . Аз пък си поръчах от Орифлейм. Тези цветове много ти отиват. Plum Verbena и Honey Flower ми правят най-добро впечатление!

    ОтговорИзтриване