неделя, 22 март 2015 г.

Haul

     Една сутрин, разглеждайки instagram и новостите в blogger, ме хвана отново лудостта и както си лежах, за пореден път попадна в полизрението ми предпоследната колекция на The Body Shop за Свети Валентин "Smoky Poppy". Отворих сайта им и какво виждат очите ми - 35 % на всичко. Ужас за портмонето ми. Не се стърпях и скочих на секундата. Ще ми се счупят пръстите от бързане да пиша на приятелка дали може да ми пусне поръчката. Сакън да не свърши нещо, че нямам хич мазилца за тяло. :D



    Гъбата се оказа от колекцията с арганово масло, чак като пристигна и видях етикетчето разбрах, много се зарадвах. :)


Покрай нея, поръчах още от гъбите им за тяло. Исках да ги пробвам след положителните мнения, а и нямам такава от 3 месеца. Освен това крема им за ръце с конопено семе Hemp, за който пише само суперлативи, излизаше изгоден. Накрая кой дявол ме накара да отворя секцията Lips..... резултата е ясен. Много съм доволна, че най-сетне имам от мечтаната серия Смоуки Попи и съм спокойна.





     А Zoeva отново пуснаха 2 нови палитри, страхотни сетове с четки в розово злато и поставка за тях, както и 6 самостоятелно от стандартните редовни. От последните избрах 3, а сетовете пропуснах. Имам всички, които искам и няма смисъл да купувам комплект. За пластмасовата джаджа пък 17 лв е абсурдно да дам, но ще видим дали след време няма да ме хванат пак лудите и да взема една.


     Естествено отдавна исках палитра сенки и избрах новата Smoky, като мнооого ми харесва и Rose Golden. Последната обаче оставям за следваща поръчка заедно с едно или няколко от новите цветове червила.


     Напълно бях забравила, че поръчвах и лакове от Kiko. Но така е като се съберат куп неща. По случайност хвърлих око на подменю и много ме грабнаха, но се ограничих само до тези 2. Гледам да не трупам еднакви цветови. С последното намаление от Models Own, не пропуснахме да сформираме голяма обща поръчка. Естествено пак най-готините от неоните бяха в липса и от юркане да избера нещо, се включих с малинения шимър "Oval Plum" от Diamond Luxe. Знаете колко харесвам топ лака на Poshe, а моят е половин малко шишенце останал и помолих за поредната 30 мл отливка. :)


      След като любимият ми руж на Milani Baked Blush - Dolce Pink пострада, нямаше как да остана без него и си поръчах нов. Добре, че го направих навреме - долара и лирата в момента са полудели. Страхотен цвят, блясък и пигментираност има. Скоро ще пиша в отделен пост, че имам 3 цвята от серията.



     Avon & Oriflame напоследък не са ми особено интересни, но си избирам по 2-3 продукта все пак. Поне ограничих покупката на лосиони, душ гелове и подобни мазила, да не кажа напълно. По едно време бях вманиачена и поръчвах всеки нов такъв продукт, та се сещате как се изразходват 50 броя след това. Слава богу се осъзнах и овладях положението!
    Взех още 5 мостри на Indulgence червилата, ще пиша в отделна публикация за тях. Не са никак лоши между другото. Серията с бял чай е много хвалена, имало я е преди години. Червилото е някакво ново, Ultra Beauty Lip Stylo Rose Creme. Убит коралов цвят, не знам защо го поръчах даже. Ще пробвам на устни, пък да видим какво ще излезне от него. :D




     Новият спа сапун мирише много свежо, на грейпфрут. Чакам да свърша старият, който ми е любим и да отворя този.


      Додис ми изпратиха този комплект за проба, за 3 продукта вече имам пост:


      Напоследък съм на вълна чайове, така де последните 2 месеца и накупих доста видове, за които ще пиша в отделен пост. Но тези понеже ги няма тук, помолих да ми ги вземат. Освен тях, разглеждайки в магазин за домашни потреби, видях много готини чашки и си купих с мъфини и с макове. Избирах ги по-дълго, отколкото нещо козметично. :)


      Най-добрата ми приятелка пък понеже е голям маниак на тема обзавеждане, постоянно се интересува и от готвене, сладкиши.... ми подари тази кана, за да си правя чай в нея. Снощи я пробвах с Ahmad Tea Winter Charm, а днес с Granny's Finest страхотна е! Идната седмица смятам най-сетне да си купя сухи листа мента, за да си слагам. Обожавам ароматни напитки!



8 коментара:

  1. Много хубави нови покупки, каната за чай е страхотна - в нея може да се прави и т.нар. шварц кафе - много слабо и ароматно кафе.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,много ми хареса чашата с мъфините,би ли споделила от къде е ?Благодаря,успешна седмица!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. От магазин Рино е, ако имате във вашият град такъв можете да проверите или пък в друг подобен. Ето линк http://reno.bg/mug-chasha-dryjka-039-106462.html

      Изтриване
    2. Благодаря,сега видях,че такъв магазин има в Парадайз,а спомняш ли си цента?

      Изтриване
  3. Много хубави неща си си избрала, много обичам чая на Ahmad :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Winter Charm ми допадна повече, другият ми е стандартен зелен чай и леко на черен ми прилича. Но аз по принцип не съм им фен на тези видове, може би затова не ми хареса толкова. Не че няма да го изпия де. :)

      Изтриване