понеделник, 2 март 2015 г.

Revlon Scented Autumn Spice

     Revlon Scented е ароматизирана серия лакове, която стана известна с красивите си винтидж шишенца. Точно затова и аз исках поне един цвят от нея. Бях се спряла на China Flower, но след като видях Autumn Spice, веднага си промених решението и ето ме с него:


      Цвета е разкошен тъмнокафяв с чудни оранжеви, златисти и медни/купър частици. Много ми напомня на OPI Teas-y Does it! Дълбок красив есенен цвят е. И аромата му е супер - на коледни джинджифилово ванилени бисквитки ухае. Цял ден си душа ноктите... сигурно звучи налудничаво, но ако и вие си падате по този мирис, ще ме разберете.



     Единственият недостатък е трайността. Всички момичета пишеха, че за ден има забележки, но аз не вярвах. Мислех че след като ми държат лаковете спокойно по седмица почти, с този ще изтрая поне 3 дни. Да, ама не! Наистина още на същия ден ъгълчетата ми се бяха ожулили като след 4-5 дневно носене. Блясъка му също се помътни. Не че нямам 500 лака, но когато през седмицата съм на работа, вечерно време въобще не мога да си позволя всяка вечер да се занимавам с маникюра си. Четката, консистенцията и съхненето са ок.
      Цената му е 8-9 лв. Ето го и на един ден как изглежда:


1 коментар:

  1. Цветът наистина е прекрасен и стои много красиво! Жалко за трайността, но въпреки това ще обмисля покупката му. :)

    ОтговорИзтриване