вторник, 31 март 2015 г.

Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette

    Едва ли има нужда от поредното ревю това "изобретение" на козметичната индустрия, но не мога да се стърпя. Имам я от почти 4 месеца и е една от най-използваните ми палитри за този период. С право е заслужила всичките си положителни ревюта и място в любими продукти за месец и година. Няма цвят, който да е ненужен или трудно ползваем. Които и 2-3 да хванете, ще направите грима си от раз. Прекрасно пигментирани, сладкия шоколадов аромат не е нужно да казвам колко е пристрастяващ, супер лесно се работи с тях - преливат се от раз и колкото и да сте несръчни, все ще направите нещо. :))


     Единствено двата светли матови цвята White Chocolate & Strawberry Bon Bon не са толкова покривни, колкото блестящите и останалите 3 кафеви матови, но пък вършат много добра работа за под веждата или ако сте прекалили при опушването да омекотите при костта. Така че са си съвсем на мястото. Освен това от изцяло "тъмни" нюанси трудно ще направите грим. Лилавото "Candied Violet" също сякаш не е така мазно и плътно, заради броката стои по-сухо може би, но честно казано съм го слагала само веднъж досега.
     Относно трайността - издържат ми спокойно над която и да е база работния ден. Общо взето няма какво повече да добавя, освен че е must-have. Наистина, ако обичате да се гримирате и все още се колебаете, недейте! Аз съм много критична и когато продукта не е бюджетен, трябва да оправдава цената си. Но човек не може да каже на бялото черно. Палитрата "Chocolate Bar" е мнооооого добра! Опаковката мисля е ясна. Прилича на шоколад. Тежка и стабилна е. Може би една от малкото от този клас, която не е от пластмаса, а метал.
     Палитрата ми е подарък, за който съм безкрайно благодарна. Смело мога да кажа, че е в топ листата ми с любими продукти. В Сефора не знам дали все още я зареждат, затова си струва да потърсите онлайн. А вече има и нов вариант - Semi Sweet Chocolate. Ах, дали ми трябва и той?







Гримове съм правила доста, както и експериментирам с различни цветове червила. Отива си и с тъмни и със светли, а и с ярки.








4 коментара:

  1. Наистина разкошна палитра! :) Имам я едва от седмица, а вече я обожавам. <3

    ОтговорИзтриване
  2. Mного се радвам, че ти е харесала шоколадовата палитра. Ползвай си я със здраве и радост.
    Ще ми е интересно да разбера дали са ти се понравили оригиналната палитра Naked, също най-новата Naked 3, куфарчето на Есте Лаудер, и разбира се хайлайтера на Chanel Camelia de Plumes. За лаковете и червилото на Диор вече четох.
    С много хубаво чувство ти изпратих тези неща след като ми сподели за наводнението и се радвам да виждам, че са ти от полза.
    А за безкрайната благодарност забрави. Когато правя подаръци аз никога не целя да получавам благодарности.
    Поздрави:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни са, ползвам ги вече половин година и за всеки цвят има приложение!!!

    ОтговорИзтриване