понеделник, 6 април 2015 г.

Palmolive Milk & Cherry Blossom Shower Gel

      По принцип рядко пиша за душ гелове в самостоятелни публикации, защото няма какво толкова да се каже за такъв продукт, но този толкова ме впечатли, че бързам да ви го покажа. Аромата на Calming Pleasure (моя е от италиански внос явно, затова надписите са други) е великолепен - на черешов цвят, веднага ми напомня на онези огромни обсипани дръвчета "японска череша" (вишна или още сакура). Няма нищо общо с плодовия черешов на Фрутини напр.


Плътен и богат, но не се разнася из цялата баня или поне според моя нос стои близо до кожата. Освен на черешов цвят, страшно ми напомня едновремешните бонбони виолетка, все едно съм лапнала такъв. Като парфюмен е почти.


      Води се душ гел, но за мен лично си е душ крем. Текстурата му е кремообразна бяла/бледорозова. Пени се нормално и измива добре кожата без да я пресушава.


                Състава:

        Общо взето си е като обикновен измиващ продукт за тяло, но аромата ме грабна и исках да споделя. Сега разбрах и защо има толкова положителни мнения за душ геловете на марката. Искам да пробвам и с меда и млякото, а и ексфолииращия Thermal Spa.

Няма коментари:

Публикуване на коментар