събота, 2 май 2015 г.

Avon Gel Finish Limoncello

      Жълтият цвят е много капризен откъм нанасяне и в същото време съчетание. Трябва малко или много да се съобразяваме с какво го носим и къде. Повечето жени гледат с друго око на такъв тип нюанси и предпочитат корала или розовото за топлите месеци, но понякога сме заситени и искаме нещо по-различно. Има и жълти цветове, които са умерени и не се набиват на очи като неоните. Такъв е Limoncello. Много приятен бананов цвят е, с прилично качество.


    Очудващо, се нанася лесно и няма никакво точене на конци. Също и черти. Текстурата му е съвсем нормална и не изпитах трудност, а и щом го докарах толкова добре с 2 слоя, няма какво повече да искам.


   Има фин шимър, така че не стои като блажна боя.  Прозира малко, но на мен не ми пречеше това и го оставих на толкова. Ако сте перфекционисти и държите на пълна покривност, може да нанесете още един. Не се появяват и балони.


     С един слой от гел топа на Catrice, изсъхна за не повече от 15-20 минути и бях в леглото. На сутринта нямах чаршафи или други поражения. Издържа ми 3 дни. Свалих го, защото както писах е задължаващ цвят и ми поомръзна. Беше с едва забележими ожулени връхчета.



        В текущата брошура струва 5,90 лв. Често пускат оферти 2 за 7,90 и т.н, така че може да се вземе и по изгоден. :)

3 коментара:

  1. Това лято ще си купя жълт лак. Много е хубав и наскоро се чудех дали да си го поръчам, но май ще взема на Флормар, ако имат такъв или на Golden Rose. Много хубаво ревю с хубави снимки и хубав маникюр! Браво! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имат Флормар, но е по-ярък, неон дори. No.420 e. Хубав е той, аз го имам, но иска 3 слоя задължително. Иначе има и патешко жълто, Supershine 41. :) На Голдън Роуз от Селектив също, обаче и то е без шимър - 58 номер. Зависи и какво търсиш де.

      Изтриване
    2. Аз имам този от серията "Селектив" на Голдън Роуз. Покрива от три слоя и не стои като блажна боя, въпреки че няма брокат вътре. Този на Ейвън обаче изглежда много симпатично. Заинтересува ме.

      Изтриване