вторник, 12 май 2015 г.

Oriflame Very me Sugar Nail Purple

       Миналата седмица ви показах зеленият пясък от тази колекция, днес е ред на другият - ярко виолетов. Много необикновен цвят е за мен. Повечето, които съм виждала или са тъмни със сив подтон или светли към люляк, а този е тъмновиолетов. Не е неонов, но е достатъчно ярък, за да направи впечатление на няколко души.
       Зеленият като формула ми хареса повече. Покри идеално на 2 слоя, докато този е по-рядък и макар да е пак на толкова на снимките, има лека прозрачност и може да се нанесе още един. Относно съхненето, може би съхне и малко по-бавно, но все пак след 20 минутки можете да си вършите работата или легнете.



     Пясъчния му ефект не е груб, но не и слаб, според мен е нормален. Частиците са ситни. Трайността му не е голяма. За ден се пооголиха някои връхчета. Днес и е трети ден с него и вече са изцяло оголени. След последното къпане побеля малко отгоре, но смятам да сложа още 1 слой и да запечатам връхчетата.





    Цената е 4,90 и както споменах в предната публикация, има още 3 цвята - оранжево, фуксия и тъмносин. Препоръчвам зеления с 2 ръце. Този си има недостатъци и забележките при него си личат повече. Зацапва се и по-лесно. Но пък ако цвета ви е харесал, не е чак толкова зле. ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар