петък, 29 май 2015 г.

The Balm Mary Lou-manizer

      Безспорно един от най-купуваните, популярни и красиви хайлайтъри е Mary Lou-manizera. Много плътен, икономичен и блестящ е. Може да се ползва също и като сенки. Цвета му е светъл, златист и с топъл подтон. Мисля че е универсален и би отивал на всякакъв типаж.




      Освен като качество на продукта, хайлайтъра е със супер готин принт на кутията - във винтидж стил. Има огледало. Веднага ме препраща към пин ъп визията - червено червило, черна очна линия и добре подчертани скули. Пластмасова е опаковката, но не е от леките. Препоръчвам да внимавате, защото при изпускане почти на 100 % ще се натроши. Моята не и се е случвало това, но съм чела при други момичета.
  


      Търпи напластяване и с леко топване на четката изглежда нежно и не толкова лъскаво, но при повтаряне и вземане на повече продукт, няма как да останете незабелязани и да не блестите достатъчно. Съжалявам, че не успявам напоследък да снимам подобни продукти. Не мога да разбера на каква светлина да застана, за да се видят. В нета обаче е пълно с ревюта на хайайтъра, така че ако още не сте си го купили, можете да погледнете.



      Още като го получих се сетих, че имам нещо подобно като цвят и извадих да сравня. Говоря за хайлайтъра на Catrice от колекцията Spectaculart.  





 Разлика обаче има между двата продукта. Катрис е по-ефирен, не прави толкова плътен воал върху кожата и цвета му е много лек златист. Докато Mary Lou-manizera стои плътно, "мокро" и към бяло злато. И двата са хубави, просто дават различен финиш и в зависимост от това какъв ефект търсите, бихте посегнали към съответния. Напр. ако нося руж от типа на Milani Baked, бих сложила Catrice.
      Моят Mary Lou-manizer закупих от feelunique преди 2 години при летните намаления и ми излезна 30 лв. Сега обаче е по-скъп и лирата скочи много, затова излиза с 2 лв разлика, колкото тук, а в enzo е 35,90 лв. Струва си всяка стотинка, защото освен че е в красива кутия и прекрасен на лице, е супер икономичен и ще го имате с години. Освен него, има и по-розов вариант. Това е Cindy Lou-manizera. А бронзовият Betty Lou-manizer. Отдавна съм загледала Синдито и обмислям да си го вземам, но шкафа пращи от хайлатъри и все го пропускам. Иначе и той е с толкова добро качество. Пробвах го още миналото лято и ми направи страхотно впечатление. 

5 коментара:

  1. Това ми е любимият хайлайтер за сега. Катрис изобщо не може да се сравнява с тази прелест, освен това е с частички и ставаш на дискотопка! Ефект, който силно избягвам!
    Синдито е безполезен за мен. Нито за сенки, нито за хайлайтер става.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А, не. Различни са, не твърдя обратното. :) Погледнато отгоре ми изглеждат сходни като гама. Аз и двата харесвам, но повече този на The Balm. Catrice ми е по-лек и обран на фона на Mary-то. Явно слагам по малко, но на дискотопка не съм се докарала досега. :)

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е единственият ми хайлайтър, но много си го обичам :). Може ли да ни покажеш колекцията си от хайлайтъри? Споделяла си за няколко продукта, които имаш, много скоро дори показа два нови и ще е интересно да надзърнем в тоалетката ти :).

      Изтриване
    2. Ох, не смея да ги извадя. Хаха, че ще се изплаша от количествата и ще си наложа вето.. Ама ще помисля за пост по въпроса. :)

      Изтриване