понеделник, 15 юни 2015 г.

Orly Cashmere Cardigan

     Лавандулата около Казанлък е току що разцъфнала и побързах да й се нарадвам като се лакирах в такъв цвят. Cashmere Cardigan по скоро е към люляк, но лавандулата в зависимост от сорта също може да бъде с подобен цвят, затова ми напомня много на нея това Orly. 



    Един от любимите ми пролетни/летни лакове е и марки. Orly са професионални, за който чете за пръв път мнение за техен продукт. За мен са един от най-качествените от този клас. Нямат особено интересни цветове, но пък при мен сравнени с OPI, са много покривни, нанасят се с лекота и са с доста добра трайност. Сложа ли ефект върху тях, издържат по седмица без проблем и ги свалям почти непокътнати.


      Cashmere Cardigan е страхотен пролетен лилав нюанс, който освен самостоятелно, стои жестоко и в комбинация с мента или тюркоаз, както и украсен с точки. Трудно се сдобих с него, затова си го обичам толкова. Крем е, няма никакви частички. Самостоятелно нанесен има блясък, но с топ лак става по-лъскав и трае по-дълго.



       Сигурна съм, че и от по-бюджетните марки може да се намери подобен или същия цвят. А и в ибей дори го няма вече, затова не бих ви препоръчала да го търсите предвид цената му. ;)
В България се продават по около 22 лв бройката, но са и големи буркани.


1 коментар: