петък, 31 юли 2015 г.

Празни опаковки - юли

     Този месец имам сравнително малко празни опаковки (май :D), като тези от парфюмите са от майка. Често купувам или разменям, колкото да пробвам и й ги давам. На мен много бързо ми омръзват и след няколко разносвания, вече не ги искам.


     Започвам с парфюмите:
    1. Avon Infinite Moments - за ценовата си категория е много добър. Усеща се малинка, виолетки с орхидея и лек намек на боб тонка. Женствен и елегантен аромат. Мъжкият между другото също не е никак лош.
    2. Avon Little Red Dress - въпреки разнообразната му пирамида, моя нос регистрира цитруси, роза и мускус. Нищо особено, но ако не сте капризни, би ви допаднал.
    3. FM Group /Escada Into the Blue/ - и в оригинал го познавам, много лек цветен парфюм и хич не си струва. Имам чувството, че като се напръскам и мирише на изветряло. Ако трябва да взема такъв тип, то ще предпочета Light Blue.
    4. Oriflame Amazonia - имам още един флакон от него заедно с мъжкия и крема за тяло. Обожавам свежия зелен аромат на серията.
    5. Dolce & Gabbana Pour Femme Intense - сладникав аромат, но не баналния ванилов, а по-различен. Нелош парфюм, но и него не бих купила в пълен размер. Трайността му е добра, около 5 часа спокойно ми издържа в тези жеги.
    6. Dior J'adore EDP - едва ли не го познавате, цветя и пак цветя. Готин е, но тази отливка не знам защо я имах от 3 год. Все не стигах до него. Ако го харесвате, обаче ви идва скъп, имитацията на Refan е много добра и с чудесна трайност. Да не кажа 1:1.
    7. Hermes Un jardin sur le nil - ако не сте пробвали никой парфюм на Hermes, се поправете. Много различни и стилни. Имат своя специфичен подпис. Нилските градини е от типа на Be Delicious, но има ако мога да се изразя "зеленчуков" и солен намек. Освежаващ и идеален за летните дни. Дори и за мъже е подходящ сякаш.


     All Nature Angelica & Argan Oil Repair & Protect Shampoo - мирише много свежо, на краставица и лично мен ми напомня на DKNY Be Delicious. Не прави обаче нищо, което да ме впечатли. Много по-добър е този с мед и липа. Не бих купила отново.
     Lacalut Aktiv - имаше странен вкус, стягаше наистина венците, но повече ми допадна тази на Listerine Fresh Burst, зелената е. Супер освежаваща и парливка, каквито води обичам. И тя стяга венците много добре.
     The Body Shop Mango Shower Gel & Body Lotion - два любими продукта. Имам ги от доста време, но си ги харесвах и пазех. Трябваше да ги изразходя вече. Душ гела е като обикновен такъв, обаче е много икономичен. Сигурно ще ми стигне за месец, ако ползвам само него. Пени си добре, мирише готино и сладникаво на манго, измива и не изсушава кожата. Цената им е висока, но аз ги харесвам и затова купувам. Лосиона е гъст, но разнасяйки го се усеща колко лесно се абсорбира. Хидратира идеално за лятото и много ми допада текстурата му. Със сигурност ще си взема някакъв друг аромат догодина.
     Balea Creme-ol Dusch Peeling - разкошен аромат на ябълка и канела. Нежен пилинг, но за зимата или ежедневна употреба е идеален. Яд ме е, че го няма отново.
     Balea Summer Glam Bodylotion - вчера вече писах за него.


 
    Avon Care Cocoa Butter Hand Cream - икономичен, добре хидратира и омекотява, но чак за много суха кожа не е. Аз го ползвах вечер преди лягане. Мирише на какао, не сладкарско обаче. :) За цената си от 3 лв е добър продукт.
    Oriflame Cool Down Foot Gel Strawberry - охлажда и стъпалата се усещат гладки, попива до минута, но сутрин в жегите стъпалата ми са хлъзгави и трябва да ги измия и подсуша. Иначе е приятен за употреба.
    Biosilk Silk Therapy - все още не мога да кажа как действа. Имам още 2 сашета и ще пиша след тях как го намирам. Дадох едно на приятелка и каза, че косата й станала много мека. Аромата му обаче ми е прекалено химичен. Прозрачна и гелообразна е текстурата.
    Avon Planet Spa Indulgence african shea butter & chocolate truffle Body Souffle - готин продукт за тяло. Мирише на шоколад, хидратира нормално за сезона. Само да не оставяше бели следи след баня, ако не сте ползвали гъба. :)
 

       White chocolate Mousse Mask - мирише на онези пакетчета бял шоколад за пиене на La Festa. Не е супер химичен, но не и напълно естествен аромата й. Нищо особено като ефект обаче. Полира сякаш черните точки на носа, но едната сутрин се събудих с лъснал нос без да съм ползвала крем. Състава й доколкото разбирам е ок. Няма парабени. Купих си я от Одрин, тук не съм я виждала.
     Montagne Jeunesse Dragon Fruit Saуna Mask - има много готин ярко розов цвят и частици от киви/драконов плод. Мирише супер сладурско плодово и веднага се затопля при допир с кожата, почиства я, но не очаквайте чудеса. Трябва да не стоите прекалено дълго, защото започва да се стича и да влиза в устата ви, при което ще усетите освен сладък и леко горчив вкус. :)



       Macadamia Deep Repair Masque - разкошна маска за моята коса. Досега с никоя друга не съм постигала толкова добър ефект. Прави косата ми като на дете. Мека, лъскава, пухкава, обемна, мия я на 4 дни и въобще съм страшно впечатлена. В комбинация с терапията, са уау за мен. Определено ще се сдобия с голяма опаковка.



    Golden Rose City Style Volume & Length Mascara - слепва, рони се и никак не ми допадна тази спирала. Трябваше напластяване и играчка, за да докарам приличен вид на миглите ми.
    Oriflame The one Double Effect Mascara - чудесна спирала, която ползвах 4 месеца поне. Извива, придава обем, удължава, бетон е от сутрин до вечер. Пак бих я взела.
    

   Catrice Ultra Black Jet Lash Speed Volume Mascara - също като тази на Golden Rose не ми хареса грам. Едва се забелязва нанесена, рони се и туша и беше странно сух като нова. А цената й е от 10 лв е прекалена.
    Essence Stay Natural Concealer - не помня споменала ли съм го преди месеци, когато й свърши, но преди дни буквално видях, че все още не съм го изхвърлила. Много лек и приятен коректор за под очите. Има лека покривност, не се събира, само да не правеше въртели опаковката му. Но пак бих го взела. Много добър ефект има и като фдт, но пък малко скъпо ще ви излезне да го ползвате като такъв продукт. Сходен е писалката на Буржоа от Healthy Mix, само че цената му е 1/3 от нейната.

     Това бяха изразходените продукти за този месец, следващият дано са повече. :)

2 коментара:

  1. Когато за първи път реших да пробвам крем за ръце от Avon взех този с какаото. Наистина миришеше много приятно и бях много доволна от него.

    ОтговорИзтриване
  2. Когато за първи път реших да пробвам крем за ръце от Avon взех този с какаото. Наистина миришеше много приятно и бях много доволна от него.

    ОтговорИзтриване