понеделник, 20 юли 2015 г.

MAC Extra Dimension Eye shadow "Rich Core"

    От този месец, Extra Dimension Eye Shadow се предлагат вече и в нашите магазини на MAC, затова реших да ви споделя какво мисля за цвета "Rich Core", който си взех зимата. Исках да им дам шанс и да съм ги ползвала поне няколко пъти, преди да пиша подробно.
    Extra Dimension Eye Shadow са сенки хибрид, които са гладки и меки като кремообразни и се нанасят като такива, а финиша им е като на обикновени пресовани. Това описание успях да преведа от официалния сайт на марката. Прощавайте, ако някъде не е точно, за справка вижте линка. :)
     За мен лично са като обикновени сенки. Да, меки са наистина и като копринени, но ако пробвате Wjcon Baked Wet & Dry ще разберете за какво става дума - те са наистина като масло. Не знам дали става ясно от кутийката, но на суоча мисля добре личи финиша им. Взема се много лесно от тях и с по-твърда, и с мека четка. Няма никакво разпрашване. Добре залепват за клепача с база. Пигментираността им е добра, въпреки това може да се желае и още за този клас. Аз вземам по 2-3 пъти с четката и тогава съм доволна от ефекта. Може би не загребвам достатъчно, знам ли.



       Цвета "Rich Core" е супер интересен. В началото докато ги избирах от снимките в нета бях категорична, че е бордо, но когато пристигнаха видях, че имат и розово в тях. Нямат онзи червен подтон, какъвто съм виждала при други мои сянки в подобни нюанси. По-меки са. На суоча може и да изглеждат тъмни, студени и леко към кафеникаво, но на око в двата ми грима ще разберете всъщност колко приятен цвят са. Подходящи са и за дневен грим. Стоят чудно и с хамелеоново зелено, освен опушени с кафяв мат.


     Опаковката им е лека, отваря се с бързо и няма вероятност да си счупите нокът.



      Имат красив принт, но мен лично не ме изкушава да го пазя и ще си ги ползвам.



       Вече съм ги ползвала 4-5 пъти с базата NYX HD Eyeshadow Base и съм нямала проблем по отношение трайността. Днес например ги нанесох в 7 часа и в 18 ч. ги свалих без да са мръднали. Но при мазни клепачи не знам дали биха издържали толкова.


     Цената им в българските магазини не знам колко точно е, но предполагам около 40 лв. Доволна съм от тях, красиви сенки са. По мое мнение обаче, не си заслужават пълната цена. Ако прибавите още 40 лв можете да си вземете някоя от Шоколадовите палитри. Ще ви излезне много по-изгодно и ще си правите различни гримове.
      Ето и 2 грима с тях. При първият мисля, че бях опушила с GR Mono Matte 210.



      И от днес - от основата към сгъвката: бели перлени сенки в основата, Wjcon Baked Wet & Dry 100, MAC Rich Core + Smoky Wishes (Zoeva Smoky Palette) и малко Real light в основата до миглите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар