петък, 17 юли 2015 г.

The Body Shop Ultra Fine Bath Lily Argon Blue

     Ако сте от хората, които ползват гъби за тяло и по точно тези "мрежестите" - не знам точно как се водят, знаете колко трудно се намира качествена. Евтините се разчекват буквално след няколко месеца, а понякога и по-малко. Стават двойни и употребата им не е приятна, а и са едни рехави. Предишната ми гъба с такава форма не знам каква беше, но я имах от 2 години и не беше мръднала. Обаче зимата се наложи да я изхвърля и трябваше да си потърся нова. Бях чела положителни отзиви за тези на The Body Shop, а след като реших да поръчам в края на зимата от Smoky Poppy колекцията им, нямаше как до се размина само с това и си взех тази, която като пристигна разбрах от къде е - аргановата серия. Избрах си я по цвета разбира се. :)
   Цък


      Минали са ми през ръцете доста гъби и тази наистина е от плътен, хубав материал. Не съм я ползвала кой знае колко, защото нанасям директно на тялото продукт като бързам, но си личи, че е стабилна и почиства кожата много добре. Почти като след ексфолиант, въпреки това не е груба. Усеща се обаче как засилва кръвообращението. Пени душ геловете страхотно. Това си зависи и от продукта все пак, но ми е направило впечатление. Също с душ гела с манго на марката, ми е нужно малко количество и сякаш няма измиване след това. Не спира да пуска пяна. Остава и приятно ароматизирана,  не мирише на гадно като изсъхне. Формата й остава една и съща, независимо дали е мокра или суха. И да увеличава размера си при намокряне, е видимо с вглеждане. Кожата е чиста без да е пресушена, което е най-важното.


      Както споменах - наситения и яркотюркоазен цвят ме грабна много, затова и избрах нея. Приятелката, която ми поръчва доста се чудеше тогава и не си взе, защото кораловата беше изчерпана (а сега я няма въобще) и каза, че съжалила. Била страхотна и непременно следващия път ще си вземе. Цената им не е висока. По 2 лири са, естествено при покупка с други продукти си струва да се купи. Има ги и в бълг. сайтове, които предлагат TBS и са по 6 лв. Ако си поръчвате масла или душ гелове, сложете и по една bath lily в кошницата. Струва си. ;)

6 коментара:

  1. Аз не съм имала проблеми с нито една такава гъба. Предната ми на Avon я ползвах 5 години, сегашната на The Body Shop е на 2. И една на Innisfree си чака реда. Харесвам ги, защото много лесно се измиват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото си купувала качествени вероятно. Майка ми няколко пъти е имала и винаги стават като торби - огромни. Евтините по левче и стотинки са такива, но по магазините това се продава и рядко се случва да намерим по-качествена.

      Изтриване
  2. Абсолютно съм съгласна за гъбите на The Body shop :) Аз имам една от комплекта с лимон и още я ползвам над година :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер. Значи не съм сбъркала - качеството им е супер. :)

      Изтриване
  3. И аз да се включа за гъбките, получих я с един комплект и много си я обичам <3 Наистина супер качествена

    ОтговорИзтриване