петък, 28 август 2015 г.

Essence Cindarella Blush & Highlighting Powder

     Essence последните години не пропускат да зарадват феновете на някои от най-популярните нови филмови продукции и по време на премиерата, пускат колекцията. Една от успешните и до ден днешен е тази за поредицата Здрач. Тази пролет обаче, макар и не толкова известна, на пазара се появи Cindarella. Казвам не толкова, защото в България както знаете не се зарежда всичко и много момичета няма как да се сдобият с продукти от нея. Иначе със сигурност щяхте да сте изчели доста ревюта за нея.


      Не съм ревностен почитател на детските филмчета, но признавам си, че стане ли въпрос за декоративна козметика и цветни опаковки, съм сред първите в редицата чакащи. Добре, че са приятелите в чужбина да се отзовават и подкрепят лудостите ни. В края на май държах ружа и хайлатъра от Пепеляшка.


     Кутийките им са много симпатични и сладурски. Особено на ружа. Той се затваря с магнит. Супер лека е опаковката и спокойно може да се носи при пътуване, стига да е издръжлив и добре пресован продукта. Цвета е розов с прасковени оттенъци и на кожата ми мисля че се вижда най-добре. Изглежда матов, но на кожа има лек блясък. Нужно ми е едно или две топвания с четката и цял ден нямам проблем с трайността.




    Достатъчно наситен е, макар с пръст от суоча да изглежда точно обратното. Загреба ли добре с мека четка, дори мога да прекаля. Изобщо не е такъв брашнян и залепва за бузките с лекота. Придава им руменина и свежест. Позволява напластяване. Досега съм го ползвала 5-6 пъти и както виждате не личи.

 
          Цената му беше 3,40 евро.




      Хайлайтъра много ми напомни по опаковка на този от Fantasia. И не само от нея, а цвета и завършека му също. Идентични са и по трите параграфа. Със студен розов подтон е. Не е от "мазните" тип Mary lou-manizer, но пък лесно се взема и нанася на скулите. Ефекта му е като заскрежен. Блести по-дискретно, въпреки това е достатъчно плътен за дневен грим, като се напласти. Аз лично загребвам 3-4 пъти с четката. И той струваше 3,50-4 евро.









    И на 5те снимки (на лице) съм с двата продукта.




3 коментара:

  1. Ох.. красота, защо все хубавите неща не зареждат :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам представа.... то като се замислиш и от редовния асортимент все нещо липсва и то е най-желано. Пък за лимитките какво остава. Аз откога мрънкам да заредят p2, но уви - от ДМ ми твърдят, че S-he Stylezone били еквивалента за България, хаха. Един свестен продукт няма от тази марка. Как още се продават не знам...

      Изтриване
  2. Ауууу, обожавам Дисни и Пепеляшка, жалко, че ги няма при нас ;(

    ОтговорИзтриване