неделя, 16 август 2015 г.

Yves Rocher Monoi de Tahiti Hair and Body Wash

     Съвсем наскоро на нашия пазар се появи и една от най-готините серии, с летните мотиви :), на Yves Rocher. В момента, в който видях, веднага знаех че ще си взема шампоана за коса и тяло с монои. Речено, сторено. Миналият месец го заредиха в един от любимите ми онлайн магазини и беше при мен почти веднага. Наскоро го отворих, защото не можех да чакам докато изразходя отворените количества. А и така ме викаше....:)


     Има много готин тюркоазен цвят. Опаковката му е удобна, практична (150 мл). Единствено се отваря с малко повече усилие, трябва да внимавате с маникюра си, но други забележки няма. Идеална е за почивки, защото е подходящ и за косата, и за тялото. За първи път ползвам подобен 2  в 1 продукт, който си върши работата чудесно.


     Аромата му е топъл, екзотичен и леко сладък. Много ми напомня на душ гела им с tiare, който съм имала преди и също харесвам. Да не кажа, че са доста сходни. Ухае точно на ваканция, на екзотичен остров, а и цветния стикер няма как да не ви отведе на някое райско местенце.
     Текстурата му е плътна гелообразна. Нужно ви е много малко количество, защото се пени обилно. С 2-3 мл сигурно гъбата "прелива". Да ти е кеф да го ползваш. Добре почиства и не изсушава кожата, а и аромата очудващо се задържа след баня. Не дълго, но все пак за такъв продукт е нормално.


      На косата ми също се отразява чудесно. Мия я веднъж на 4 дни, защото почиства много добре. Остава пухкава, обемна, лъскава, мека и гладка. И на нея слагам минимално количество. Като имате предвид, че вече съм го ползвала 4-5 пъти и още толкова за тялото, си е икономичен. Изразходила съм едва 2 пръста, като гледам около 20 мл. Цената му е 5,90 лв и е страхотно попадение, ако не ви се носят отделно шампоан и душ гел. Пък и такова лятно настроение създава само като му погледнеш опаковката и надписа. :)


2 коментара:

  1. Току що излизам от банята след душ с него, хахаха! И сега смятам обилно да се намажа с олиото и да си мириша на тропици. Много харесвам тази серия на Yves Rocher!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чудна е! Аз взех млякото с монои на Котидж, то мирише по същия начин. Много ми напомнят на The Body Shop серията с арганово масло.

      Изтриване