сряда, 14 октомври 2015 г.

Bornprettystore items

     Лятото имах предложение от екипа на bornprettystore да пробвам няколко артикула от сайта им, та след известно време размисли приех и си избрах няколко неща. Вече сте видели и банера, който ми изпратиха и е от известно време на страницата на блога. С кода 4ENG10 можете да си поръчате желани продукти с 10 % намаление. :) Имат добри бюджетни четки и гъбички за фдт, разни стикери и други джаджи за маникюр, кейсове за телефони и т.н. От години се радвам на това пухкаво кабуки, което ми е от сайта и съм го препоръчвала не веднъж на познати. Моето е без камъчета по дръжката. Не е мръднало, а е ползвано и прано доста.
     Та ето какво се криеше в моето пакетчето от bornprettystore:



     Brushegg (brush cleaning egg) е от онези джаджи за миене на четки, наподобяващо падчето на Ebelin, което много от вас познават. Струва 3,56 $. Това обаче се оказа по-удобно от него предвид заобления му гръб. Усеща се стабилно в ръката, материала (гумено е) изглежда здрав и приляга много добре, докато падчето е доста леко и гъвкаво. Макар че горната страна е по-едра, мие безпроблемно и четките за лице, и за очи. Като нови са след него. Но и новото ми средство от ДМ се справя прекрасно с тази задача. Сапуна за петна се оказа находка!




     Силиконовия кейс (или гръбче както му казват също) не пасна на моя телефон (Galaxy S4), но и приятелката ми с S3 го пробва, при нея също дупките за портовете не пасват. И за страничните (за звука и за заключване/изключване), и за камерата. Когато снимам със светкавица (тя е скрита), снимките стават розовооранжеви и трябва да го сваля. Иначе е много сладурски с тези точки, но не го нося постоянно поради гореизброените причини. Материала изглежда ок.



     Макар доста популярни, гъбичките от типа на бютиблендър или както се наричат, не са сред често употребяваните от мен аксесоари. По-бързо и лесно се гримирам с четки, затова не съм и споменавала за една, която имам от доста време. И двете, които получих съм ползвала около 10 пъти, пера след всяка употреба и до момента не са оставали на петна. Дори 2 пъти са престоявали от сутрин до вечер, след което съм ги изпирала без проблем. Не удвояват размера си при намокряне, а по-скоро набъбват съвсем леко (до 1/3 - големият от 6 см, става 7,5 см). С голямата гъбка постигам леко покритие, ако ползвам фдт от типа на Burjois Healthy Mix Serum, защото отнема по-малко и попива в нея продукта. С по-гъст и покривен продукт, резултата е доста по-безупречен и подходящ за екстремни ситуации. И по двата начина, лицето изглежда естествено. Предлагат се и други цветове от нея. Струва 2 $. Ето я мръсна:



       И току що изпрана след целодневен престой, няма следи от фдт (като нова е):



     Малкия бюти блендър ползвам за коректор. И той струва 2 $ и можете да избирате между 5 цвята. Напоследък посягам само към последният, който си взех - Golden Rose Liquid (писалката), а той е гъстичък и покривен и не стои особено незабележимо. Особено ако прекалите с количеството. С нея постигам много добра покривност и в същото време естествен завършек.


    Единственото, което ме спира да ползвам ежедневно подобни аксесоари е, че трябва да мия на деня и след едно ползване. Така изглеждаха чисто нови.

2 коментара:

  1. Аууу от кога му се каня на този силикон за миене на четките.... Ама и аз ползвам пада на Ебелин, макар да е твърде нестабилен и хлъзгав в ръката. Това ми изглежда по-голямо и по-удобно, особено за четките за лице.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно, на мен също ми е нестабилно и се огъва. Именно за четките за лице е неудобно, не ги чисти добре. Това яйце е супер. Натърквам първо в сапуна и след това в него, като нови са. http://www.ossiladen.de/shopping/images/product_images/original_images/9718_0.jpg

      Изтриване