сряда, 21 октомври 2015 г.

Kiko Intensely Lavish Lipstick 05 Heavy Cherry

      Intesely Lavish са едни от последните червила, които Kiko пуснаха и не напразно вече са любими на много блогърки и не само. Опаковката е разкошна и изглежда супер луксозно. Гилзата е метална и в цвят старо розово злато. Много красива и среднотежка, затваря се с магнит. Избрах си цвят 05 след дълго обмисляне. Всички са универсални есенни цветове според мен. Редовната им цена е 6,90 евро за 3,5 гр. и все още е налична серията с изключение на 01 и 02 номер.


     05 Heavy Cherry е много красив пастелен цвят. Аз лично го намирам за нещо средно между малинено и черешово, клони повече към малина на моите устни сякаш. Текстурата му е като на балсам, толкова леко се усеща. Нищо общо с повечето червила с подобен завършек. Сходно е със серията Color Absolute на Avon и дори имам подобен цвят от нея (Lovely Cherry), който се доближава доста по всички параграфи с изключение на външния вид и състава. Intensely Lavish съдържат екстракт от орхидея, царевично масло и готу кола.

 
     Запълва неравностите сякаш и устните с него изглеждат перфектни, дори да имам някакви недостатъци. Прави ги леко пухкави, а интензивния цвят подчертава красотата им. Без да казвам, вероятно от снимките по-долу ще видите колко наситен е. Макар и фината текстура, с едно нанасяне, пигмента е изключително добър и няма нужда от напластяване.


      Дерматологично тествани и без парабени са.



     Intensely Lavish не изсушава, а дори обратното - подхранва, омекотява и хидратира. Накрая на деня, устните ми са гладки. Сякаш съм ползвала някакъв продукт за специална грижа. Единствено относно трайността имам забележки, но при такава формула, знаете че няма как да е голяма. Без ядене издържа между 2 и 3 часа, а със - изтрива се в средата и остава по контура. Ако хапвате по-мазна или готвена храна може да излезне леко извън контура, затова е добре да се нанесе молив.


     Има и красив принт по вертикал от единия край.


     Ако ви е нужно червило с наситен цвят и грижа за устните, обичате лъскавите опаковки и имате от къде да се сдобиете с Kiko, с две ръце ви препоръчвам да обърнете внимание на тези страхотни червила.
     И със зелени сенки като Kiko Exquisite Jasper Green стои страхотно!



Няма коментари:

Публикуване на коментар