петък, 30 октомври 2015 г.

Oriflame Milk & Honey Body Products

    Меда и млякото в козметичните продукти са често срещани съставки и почти всяка марка има серия с такъв аромат. Но благоприятното им влияние за кожата е разковничето. Както в продукти за тяло, така и в бяла козметика, в козметика за коса. Орифлейм имат и в трите категории, като аз съм пробвала почти всичко от тях. Нямам разочарования досега.
    Преди няколко месеца ви писах за продуктите за лице, а днес избрах да споделя какво мисля за тези за тяло.


     Много харесвам кремовете за тяло на Орифлейм и "Milk & Honey" Gold Nourishing Hand & Body Cream също ми е любим. Текстурата му е лека, прилича на нещо средно между лосион и масло. Попива бързо и прави кожата супер мека, гладка, подхранена и хидратирана. Не оставя мазен филм и ви е нужно малко количество. Аромата е чудесен. Цялата серия ухае нежно и луксозно. Меда е доминиращ,а млякото убива от сладостта и става супер балансиран и чист. В момента струва 9,90 лв. Моята опаковка. Спокойно можете да ползвате и като крем за ръце. Има и още един вид, този, не знам обаче каква е разликата.




     Smoothing Sugar Scrub е един от най-вървежните продукти на марката, затова и го върнаха отново. Беше спрян от продажба. Имала съм го и когато беше в старата опаковка, в бяло. Средноголеми и средногруби са частиците му, но перфектно ексфолиират и кожата ми става като кадифе. Не я изсушава, оставя я гладка и подхранена. Текстурата му е като на пресен мед, който тепърва започва да се захаросва. При разнасяне става бял, като пяна от сапун. Излиза безпроблемно от тубичката. В момента е на редовна цена, но в следващия каталог е намален на 8,90 лв.
      Отсипах в тази кутийка, за да покажа по отблизо:

       Лосиона за ръце "Softeting Hand Lotion" съм го имала и него в предишната бяла опаковка. Ефекта е като от крема за тяло, но е доста по-лек, попива за секунди и не оставя филм. Много ми допада опаковката, изглежда скъпа с помпичката. Удобна е и за употреба.


      Другият продукт за ръце е  "Moisturising Hand Cream". Той е с доста по-гъста, маслена текстура. Определено е по-добре откъм хидратация. Оставя лек филм, перфектен за следващите няколко месеца. Ако сте със сухи ръце, мисля че този е по-подходящ за вас от лосиона. В момента го има като част от комплект, вече е в бяла опаковка.



     
     Сапуна не съм отворила още, но аз и преди съм споменавала колко обичам сапуните на марката. Много са икономични, не се кашват и не изсушават кожата. А и точно тази серия е страхотна! Този струва около 3 лв при намаление.


        В момента обновяват опаковките на серията и в новата брошура са вече те. Има комплект от 3 продукта за 12,90 лв (крема за тяло, сапуна и крема за душ). В текущата можете да разгледате какво се предлага намалено, който желае. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар