сряда, 18 ноември 2015 г.

Golden Rose Dipliner (Black)

    Очната линия е перфектният завършек на грима ви. Подчертава очите и погледа става по-изразителен, по-красив. Дори без сенки, класиката от ярко червено червило и изчистена черна очна линия, е достатъчно впечатляваща комбинация. Отива на почти всичко. Подходяща е както за ежедневен грим, така и за официални поводи.


     Този грим продукт преди години беше сериозно пренебрегван от мен. Не можех да приема, че на падналият ми клепач. очна линия или молив биха стояли добре. Трябваше ми съвсем леко побутване и веднъж опитана, започнах да правя по-често гримове с добрата стара очна линия. Днес вече мога да кажа, че само когато бързам, пропускам да нанеса. Толкова съм свикнала с нея и без тази последна стъпка, очният ми грим изглежда недовършен. След като Zoeva Cat Eye Pen ме разочарова, а писалката на Essence ми свърши, най-накрая реших да си взема от години хвалената много бюджетна Golden Rose Dipliner.


      Dipliner е класическа черна очна линия с твърд писец. Производителя обещава наситено черни пигменти за дълготраен ефект, която изсъхва бързо и не се рони. Съгласявам се с това, като единствено пигмента не бих казала, че е наситено черен. Нужни са ми 2 слоя, защото при първия има прозиране на места и стои някак размито. Текстурата и е леко водниста. Вероятно това е причината да се налага да потапям писеца още веднъж след отваряне. Тогава вече ефекта е чудесен за тази ценова категория.


      Писеца е много удобен и твърд. Супер лека е и самата опаковка. Дори аз, която смятах че няма да се справя с такъв тип, още при първата употреба, направих линията много добре. И опашката става за секунди, но не се притеснявайте ако сбъркате и ви се наложи корекция. Не изсъхва толкова бързо, че да не успеете да реагирате. Както с пръст, така и с навлажнена клечка за уши спокойно трия и дооправям в рамките на 30 секунди/минута. В същото време не се отпечатва на костта.


       Относно трайността - бетон е от сутрин до вечер. Със или без база и сенки, никога не ми се е изтривала, ронела още по-малко или изчезвала на места. Както съм я нанесла, така я свалям. Почиствала съм я с олио за почистване на лице, с гел и с мицеларна вода. С всичко пада без проблем, не ми създава дискомфорт и за каквото друго се сетите.




       Ако си търсите бюджетна очна линия или пък тепърва ще се учите, с две ръце ви я препоръчвам. Единствено откъм пигмент има какво да се желае още, но за 3,50 лв не бива да и намирам недостатъци изобщо. Справя се перфектно!


5 коментара:

  1. Обичам тази очна линия, в момента имам 5 опаковки от нея вкъщи! Много трайна, прецизна, не се размазва, а се сваля страшно лесно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Помня, че ти много я харесваше и най-накрая я взех. Чудна е! Благодаря, че насочи вниманието ми към нея още повече. :)

      Изтриване
  2. Ако знаете само,колко очни линии изхвърлих,защото нито една от дрогерийния клас не ми издържа цял ден!(дано тази не е поредната)!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да ви хареса. Аз съм с паднал клепач и гел моливите например ми се отбелязват сериозно на костта, но тази очна линия не.

      Изтриване
  3. Заклет фен съм на тази очна линия от 8 години и продължавам да я купувам отново и отново :D

    ОтговорИзтриване