петък, 13 ноември 2015 г.

SNB Lacquer "Magdalena"

    SNB е българска марка, но вероятно вече сте я срещали по някои български блогове покрай разни кампании, затова няма да изпадам в обяснения. Можете да прочетете и в сайта на Стар Нейлс за нея. Имат много красиви цветове, особено холограмни, които са с български имена. Пробвала съм 2 от холограма преди години и бяха много красиви, но Magdalena се оказа дори още повече.
     Магдалена е тъмнорозов холограм, който бих определила още като смесица между фуксия и бери. Мисля че е супер за есента, защото не е типичния розов нюанс и не е ярък, а има есенна нотка в него. Широката му плоска четка е лесна за нанасяне и овала ви става от раз. Но най-много бях впечатлена от покритието - само един слой е нужен, един единствен нормален слой! Никога почти не оставям лака си на толкова, защото все прозира на някое място, но този нямаше никаква нужда от втори. Нито на слънце, нито в стая се забелязват недостатъци.



      Консистенцията му е идеална и се плъзга като масло по нокътя. Съхне и доста бързо между другото, но за мен топ лака е задължителен, защото почти няма гланцов завършек. А и с него холограмните частици изпъкват в пъти повече.



      Лака свалих на 3 пълни дни с много леки ожулвания при връхчетата.



       Не прави кой знае каква дъга, но пък частиците го правят триизмерен, а и плътният цвят.


      Ако харесвате розовата гама и си търсите нещо по-интересно, Магдалена е чудесен избор.




     Цената на Магдалена е 14,40 лв за 15 мл. Огромен е като количество, а предвид това колко е икономичен, ще ви стигне за доста лакирания. Тук можете да разгледате и останалите цветове, които се предлагат. Атанас и Бистра изглеждат страхотно също.

4 коментара:

  1. Много ми харесва как стои, цветът също е прекрасен.

    ОтговорИзтриване
  2. Навсякъде ,където чета мнения за лаковете на SNB и въобще за продуктите им,са все положителни...Значи ще се купува.Пък и трябва да подкрепяме българското .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямат кой знае какво като цветове, но пък холограмите им са хубави наистина. Ако обичаш такива, си струва да им обърнеш внимание.

      Изтриване