петък, 6 ноември 2015 г.

Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette

     "Cocoa Blend" е предпоследната палитра, която Zoeva прибавиха в асортимента си тази година. Много желана и чакана от мен, но си заслужаваше. И добре, че реших да я взема. Тази ми е най-любима от всички. Особено ако харесвате сенки в неутралната гама, златните и топли, медни нюанси.... не я пропускайте. За мен лично е бюджетна версия на Шоколада. Не казвам, че са еднакви, обаче когато я погледна, веднага я свързвам с нея. Цената й е 17,50 евро.



      Чудесно пигментирани, меки и красиви са цветовете й. За този сезон, е идеалната палитра. В нея според мен е поместено всичко необходимо. С база, сенките ми издържат от сутрин до вечер и свалям непокътнати. Не избледняват и не се събират. Гримирам се от 2 седмици само с "Cocoа Blend". Единствено веднъж, когато бях сложила обилно количество крем на клепача, но аз и друг път съм споменавала, че при мен всичко се събира по този начин.
   



      Като недостатък бих отбелязала лекото разпрашване. Аз лично гримирам винаги първо очите, така че и да падне нещо по бузите, успявам да го почистя и тогава нанасям фдт. Но ако трябва да съм откровена, само три цвята могат да минат за ронливи и вероятно ще забележите от суочовете. Става дума за "Warm Notes", "Subtle Blend" и "Pure Ganache". Те са с метален завършек и по-меки. Не се притеснявайте за наситеност и нанасяне, като масло са и стоят разкошно. Просто не са така ситно смлени, а и са най-готините цветове в палитрата. Матовите не се прашат при мен или и да има разпрашване, то е малко и само в рефила. По бузите ми не съм имала никога.
   
       Отляво надясно: Bitter Start, Sweeter End, Warm Notes, Subtle Blend, Beans are white, Pure Ganache, Substitute for Love, Freshly Toasted, Infusion, Delicate Acidity

      Относно начин на работа с тях - преливки и опушване, работи се лесно и бързо. Не е като детска игра, защото са добре пигментирани, но не и трудно. Позволяват и напластяване. Ако искате по-семпъл грим, съвсем леко допирайте с четката до по-тъмните и ярки цветове.




       Гримирам се от 2 седмици само с тази палитра, но избрах да ви покажа няколко визии.
Първите 2 са с по-наситените и грабващи окото цветове, а вторите с по-неутрални.

          Sweeter End, Warm Notes, Beans are white

       Sweeter End, Pure Ganache, Subtle blend, Freshly Toasted, Beans are white

      Sweeter End, Delicate Acidity, Infusion, Beans are white, Substitute For Love, Warm Notes

Sweeter end, Delicate Acidity, Infusion, Beans are white

3 коментара:

  1. Страхотни визии си сътворила с палитрата. Наистина изглежда разкошно и много есенно.

    ОтговорИзтриване
  2. Последните две визии ми харесват най-много :) /бтв отива ти с вързана коса/

    ОтговорИзтриване
  3. Много си хубава! А палитрата е просто прекрасна! <3

    ОтговорИзтриване