неделя, 6 декември 2015 г.

Golden Rose Color Expert 75 ft. Essence Make it Golden

       Вече ме е обзело празничното настроение и ми се правят коледни маникюри. Последните дни реших да дам старт и сложих този красив тъмнокафяв цвят на Golden Rose. Украсих го със стария красавец Essence "Make it Golden".
       Color Expert са ми едни от любимите лакове от ниския клас и миналият месец се сдобих с номер 75. Трябва ми за отдавна обмислян маникюр, но тези дни ми се носеше нещо по-различно от стандартното червено, зелено, сребърно и посегнах към него. Цвета му определям като тъмен шоколад. Много наситено, богато тъмно кафяво. Трябват му 2 слоя.


      Нанася се като масло и четката му е от широките, плоски. Овала става перфектен с малко старание. Съхне бързо, има хубав блясък и самостоятелно. След три дни връхчетата започнаха да се показват, но при толкова тъмни нюанси в комбинация с домакинстване, знаете как и най-малкото забелено си личи. Нямаше как да остана с гол крем обаче и с потупване нанесох в основата от Essence Make it Golden, а на три нокътя направих само точки с China Glaze Goldie but Goodie.


       Използвах топ лака Glisten & Glow HK Girl Fast Drying & Super Shiny Clear Top Coat.



      Ако харесвате кафяво и нямате подобно, препоръчвам да го потърсите. Много красиво стои и струва около 2,50 лв.




2 коментара:

  1. China Glaze имат страхотни лакове! За жалост се намират много трудно и трябва да ги поръчвам онлайн :( ... Харесва ми комбинацията, която си избрала <3

    Моят блог www.lillagreen.at е място, където представям бюти продукти и козметика. Ще се радвам ако ме посетите! Хубав ден :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. С удоволствие ще разгледам твоето местенце.
      Чайна Глейз са ми любимци и са ненадминати в коледните колекции и неоните. Затова си заслужават усилията по намирането им.

      Изтриване