петък, 12 февруари 2016 г.

Нови продукти Катрис и Есенс - пролет/лято 2016

      Днес минах случайно през Лили Стара Загора и видях, че са заредени част от новите продукти към редовния асортимент на Катрис и Есенс за пролет/лято 2016 г. Не очаквах, че толкова бързо ще стигнат до нас. Разочаровах се обаче, че 05 Taupe Secret сянката на Essence The Velvets не беше налична. Само 3 от цветовете са заредени сега, дано пуснат и другите.



        Исках да пробвам коректора matt mousse, но в бързината не видях тестерите и помислих, че няма. Чак сега на снимката забелязах.... ох.


    Най-интересният продукт на Catrice за мен е High Glow Mineral Highlighting Powder 010 Light Infusion. Цвета е светъл с лека прасковена нотка. Направих плътен суоч, за да усетя добре текстурата. Има онова "мазно" усещане и финиш, но е и леко пудрен. Разпрашва се малко, но за бюджетен продукт е ок. Според мен идеалната четка за него е някаква от типа на тази или тази на Zoeva. С други думи трябва ви такава с мек косъм, но да не е рехава или прекалено гъста, т.е. средноплътна. Ето тук как стои.












      Суоч на трио ружа Blush Artist Shading Palette  и хайлайтъра на дневна светлина.




        С нетърпение чакам да видя петицата коректори за контуриране. Вие какво си избрахте?

7 коментара:

  1. Харесах си хайлайтъра, мисля да мина да го пробвам тези дни. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти за снимките. Аз отзи хайлайтър съм го набелязала от месец и нещо, още когато германките пуснаха първите снимки :D със сигурност ще си го взема.

    ОтговорИзтриване
  3. Коректора на Essence е хубав :) Аз си го взех вече и не съжалявам :) Иначе нямам търпение за останалите им продукти ^_^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сухичък ли е, за лице или околоочен го ползваш? Аз многа искам да видя тоуп сенките от Velvets на Есънс и контуриращата палитра на Катрис, но тях от 1 марн ще започнат да ги зареждат.

      Изтриване
  4. 35 rock my soul на Есенс е един от най - прекрасните цветове, които съм виждала. Заради него почнах да си оформям ноктите😂 Сигурно когато имам време ще се запася с още опаковки.

    ОтговорИзтриване