понеделник, 28 март 2016 г.

The Balm Instain Blush "Pinstripe" and Bahama mama Bronzer

        Докрая на този месец в магазин Debenhams дават като подарък бронзъра Bahama mama на The Balm с покупката на който и да е продукт на марката. Аз не можах да устискам повече, защото от много време исках ружа "Pinstripe" от дълготрайната серия Instain. Излизат много изгодно - на половин цена си е направо, колкото струват някои дрогерийни марки по нашите ширини. Instain ружовете са по 36,50 лв. Mary lou-manizer, Cindy & Betty са по 38 лв, ако не греша, а тройката "сестри" - 48 лв. Тези са едни от най-купуваните им продукти по мои наблюдения и споделям информацията, ако още не сте чули за промоцията. Бронзърите са до изчерпване на количествата. Но пък ако нямате възможност да закупите от Debenhams, вече можете да откриете The Balm в arlen.bg. Там отново дават подарък Bahama mama, но ако купите 2 продукта (до 25.04).


       Картонените опаковки не са любими на всички и предполагам сте попадали на мнения, че изглеждат някак евтини, но ви уверявам че са изключително здрави и стабилни! Не мисля че биха се разпаднали. Както знаете метеоритите на Герлен първоначално също бяха в картонени кутии, но са направени от качествен материал и по тази причина не помръдват. Имам една от тях от 10 години сигурно и не е мръднала.

 
   Pinstripe е в разкошен и много красив сливов цвят с фини шимър частички. Всъщност за мен е най-интересният от всички 6 от серията. От много време го исках, понеже ми бе писнало да купувам стандартните розови и прасковени ружове. А и през зимата не ми се носят винаги такива. Със студен подтон е. И не сгреших като го придобих, макар че ви изглежда сигурно страшно в опаковката. С едно леко допиране на четката постигам чудесен ефект. Много е пигментиран, затова трябва да сте внимателни и да не загребвате както се прави нормално. Текстурата му е финосмляна и не се разпрашва или затова, че не се взема от него по обичайния начин, няма как да видя прашинки извън рефила. Много е мека и маслена на допир. Суочовете са направени с много леко разтъркване и без база отдолу.


       Ружа пристига запечатан със стикери от двата края, за да сте сигурни че не е отварян.
      Трайността му наистина е впечатляваща. Сутрин се гримирам в 7,30 и вечер свалям грима по същото време долу горе, като обикновено е съвсем леко избледнял или просто от пипане с ръце е поизчезнал на места. Мисля че тази опаковка ще имам докато съм жива. Няма да свърши никога. Ако искате по-носим нюанс, обърнете внимание на Houndstooth. Той е светъл mauve/nude цвят и от всички, е най-подходящ за ежедневен грим. Останалите са ярко розови и коралови.




     Бронзъра Bahama mama също ми хареса много и ползвам всяка сутрин, откакто получих. И той е супер пигментиран и ако искате леко загатнат контур, загребвайте малко. Харесвам това, че позволява напластяване или в зависимост колко съм взела с четката. 

    
          Нанасям със 109 Face Paint (Zoeva) и точно с нея постигам много естествен завършек, идеален за през деня. Но ако реша да правя по-сериозно контуриране, ползвам едната от новите си четки, реплика на Bold Real Techniques 301 Flat Contour. Нейната глава е двойно по-голяма, косъма е по-жилав и успява да загребе доста повече от бронзъра, като в същото време го прелива бързо и лесно. 


     Неговата текстура също е финосмляна, като тази на Pinstripe обаче ми се струва идея по-мека и маслена. Няма частички, но стои чудесно и на светла кожа. Малко ми е трудно да определя с какъв подтон е. За мен хем е студен, хем има и типичната за бронзърите жълта "нотка" в него, което мисля го прави универсален. 


       Неговата трайност е също много добра. Нанесен сутрин, вечерно време все още стои, но леко е избледнял. Не съм забелязала да става на петна.


    И двата продукта смятам за много сполучливи, както откъм цветове, така и като качество. Затова ако имате нужда от бронзър или нов руж, непременно се възползвайте от офертата.



След 10 часа носене:


Няма коментари:

Публикуване на коментар