неделя, 17 април 2016 г.

Real Techniques Setting Brush

      Четките на сестрите pixiwoo няма как да не са ви познати, ако следите разни влогъри или поне четете ревюта в интернет. Затова и не мисля да ви пълня главата с празни и безброй пъти дъвкани думи. Setting Brush всъщност съм заглеждала и преди, но не ми се занимаваше с поръчки или пък я забравях след като вече имах четки за хайлайтър на Zoeva. Миналият месец обаче при промоцията на The Balm в Дебенамс и лекото подбутване от Ида, която я показа в своите покупки, кантара беше в плюс за това малко бижу. :)


       Цената й е съвсем прилична според мен. Струва 14,40. Опакована е в кутийка, така че можете да разпознаете веднага дали е отваряна.


        Ако имате някоя от четките на марката (напр. за пудра или руж), космите й са същите като на останалите от тази линия. Меки, пухкави и не дращят кожата. Синтетични са.


       Големината /главата/ й е идеалната за поставяне на хайлайтър. Не съм забелязала да ми разпрашва продуктите. Загребва нормално количество и позволява напластяване, така че трудно ще прекалите с нея. Пробвах я с няколко и с всички беше бързо, а резултата перфектен.
Пробвала съм я и за нанасяне на коректор, но не е жилава и сбита като типичните четки за тази зона. Огъва се и става по-бавно/трудно. Не че не можете да я ползвате, ако не ви се носят две, но за мен лично не е достатъчно удобна. Резултата след нея не е така безупречен и е възможно да се наложи да дооправям положението с пръсти или друга четка.


        До момента не е изгубила нито един косъм. Пере се бързо и нямам никакви оплаквания.


         Тук съм я снимала до Contour Brush. Определено втората е по-голяма и със сбит косъм. Нея ползвам често за коректор напоследък.


        В случай че нямате подходяща четка за хайлайтър още и не ви се занимава с поръчка от Zoeva, препоръчвам да потърсите Setting Brush. Върши прекрасна работа. Тук можете да прочетете какво мисля за още няколко четки на Real Techniques.


3 коментара:

  1. Точно питах за тази четка в темата на БГ МАМА и аз я имам, но не мога да се справя с нея, а руж опитвала ли си се да нанасяш с нея? С хайлайтъра горе долу се справям, но с руж не. Благодаря за ревюто.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, не. Как за руж? Тя е много малка за това. Само за хайлайтър или за фиксиране на коректора под очите с пудра. Евентуално за контуриране на носа, но не и за руж.

      Изтриване
    2. Четох, че и за руж става, но наистина е невъзможно, не знам какъв експерт трябва да си за да нанесеш с такова нещо руж.:)

      Изтриване