сряда, 25 май 2016 г.

Avon Pink Magnolia Bubble Bath

      Освен тропическите аромати, през топлите месеци не отказвам и леките флорални, с които
вземам душ да се освежа. Обожавам белите цветя, божурите, люляците, но и магнолията може да се каже, че е сред любимите ми и предпочитани в козметични продукти съставки. Ухае на нежност, чистота, ефирност и никога натрапчиво.


       Макар да нямам пяна за вана, ползвам този тип продукти под душа и не намирам разлика между тях и душ геловете. Същата гелообразна текстура, пяна и ефект. Дори ми се струва, че някои гелове за душ се пенят повече и по-трайно, отколкото пяните за вана. Или и тук важи максимата "всеки вид е за себе си", т.е. с лека разлика (един се пени добре, друг не толкова).
        Пяната Pink Magnolia мирише много леко, неутрално и има сапунена нотка. Малко ми напомня ми и на ретро аромат. Не се задържа на кожата, така че със сигурност няма да пречи на лосиона или парфюма ви.


      Измива добре кожата, не усещам да я пресушава. Нищо впечатляващо, но ако харесвате изчистените и леки аромати, които да не дразнят с интензитет, може би ще ви хареса. Обичам да експериментирам с този тип продукти и рядко повтарям, затова не бих я купила отново.
      Цената на пяните в тази опаковка от 500 мл  е 4-5 лв при намаление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар