неделя, 22 май 2016 г.

Fuchsia eyes and lips

     Спомняте ли си Totally Fetch? Онова ярко розово, фуксия, от бонбонената палитра, което изглежда меко казано стряскащо в рефила. Видяхте обаче как е на око. Толкова свежо и готино стои, че за трети път го носих през изминалата седмица. Но този път се престраших и вместо неутрални устни, заложих на същият ярък и наситен цвят. Ползвах червилото на Rimmel Kate Moss 20. Разкошен ярък крем, който стои фантастично на бяла кожа през пролетта и лятото. Супер пигментирано и трайно. Без да преувеличавам, нанасям сутрин и не подновявам през целия работен ден. Да, след като обядвам е избледняло и поизчезнало от средата на устните, но имам съвсем лек нюанс. Ако нямате подобен нюанс и ви отива, го потърсете непременно!


                             Фдт - Oriflame The One "Ivory"; Руж - Milani Baked "Bella Rosa"
                Sprinkles, Cotton Candy, Totally Fetch, Dark Truffle, Almond Truffle, Divinity

       Получи се закачлив и свежарски грим, който не е прекален и за работна среда в някои сфери. Смятам че ще ползвам тази сянка през цялото лято. Не мога да й се наситя!


       Ако не ви се купува цялата палитра, погледнете тази сянка на Севънтийн. Струва около 10 лв. Видях я случайно вчера в Ивис, но нямаше тестер на нея, за да пробвам. Или пък номер 36 от триотата - цък за снимки. Сетих се за още един по-бюджетен вариант, единичната сянка на Флормар - номер 30. Имат и още фуксии, цък за повече инфо. Матовите може би няма да са с особено добро качество, но за проба стават.       Seventeen имат избор от ярки и свежи цветове за лятото и можете да си намерите нещо свежарско за сезона. Ако не ви се харчат много пари за марки като MUFE или Urban Decay, спокойно можете да погледнете тройките или единичките им. А от по-нормалните и ежедневни нюанси, имат чудесни тоупове в студената и лилавата гама. В официалния им сайт не намирам доста от шарените, но по магазините може би ще ги откриете.


        Ако сенките ви се струват прекалено за вашия вкус, погледнете силиконовия молив на Импала No. 19. Чудесен е за акцент и с база не мърда почти цял ден!
        Смятате ли да експериментирате и вие това лято с цветовете и бихте ли носили такова ярко розово на очите си или предпочитате да акцентирате само върху устните? :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар