вторник, 17 май 2016 г.

Oriflame Discover Parisian Delight Body Scrub

     Харесвам по-абразивните скрабове, но от време на време обичам да разнообразявам и аромата на серията Parisian Delight, ме изкуши да взема и пробвам. Ухае приятно - на ванилия и теменужки, леко сладък е аромата. Подобен е на Palmolive Irresistible Touch. Кофтито е, че след банята не остава изобщо по кожата.


         Освен приятния аромат, нищо друго в него не струва. Бива ситни частици, но те са буквално като ситна сол и не правят нищо. Ползвала съм го 4-5 пъти и опаковката е почти към края си. Супер неикономичен се оказа за текстурата му, която е като на обикновен душ гел с ексфолииращи частици, така че въобще не може да мине за скраб. Никакъв пилинг не прави. Слагайки го на гъбата, се пени като душ гел. А един ексфолиант не трябва да го прави.


        Не изсушава кожата, но нищо няма да ме накара да го купя отново. Затова и кажи речи съм преустановила всякакви поръчки на козметични продукти от марката. Намират се в пъти по-добри и интересни по дрогериите. Тази тубичка струва около 4-5 лв при намаление, така че с 2 лв отгоре предпочитам Рефан. Но от Орифлейм бих избрала някога отново Мед и мляко. Разкошна е цялата серия!




6 коментара:

  1. Рефанския екфолиант са му качили цената на 12 лева (поне във Варна). Колкото и да е хубав според мен вече не си заслужава. Ще се пробвам да си направя подобен домашен.

    А Орифлеймските продукти са повечето за един път. Поръчвала съм си повторно само няколко продукта.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Егати,тези се подиграват. Как 12 лв? Като има туристи и слагат нечовешки надценки. Аз последно си взех от новата серия с годжи бери за 6.50 от едно магазинче, близо до вкъщи. Жената каза, че цените при тях били по-ниски от типичните за Рефан.

      Изтриване
    2. И аз бях в шаш, защото преди 2 години си го взех за 7 лева и изведнъж бум, почти двойно. Явно не трябва да влизам в Рефан през летния сезон.

      Изтриване
    3. В събота бях в Рефан в един от моловете тук и видях цените на ексфолиантите - 9 лв са. Явно на морето хич не се хабят.

      Изтриване
  2. И аз пробвах цялата серия и също не останах доволна. Няма кой знае каква разлика между ексфолианта и душ гела. Много неикономични.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Душ гела ще се пени повече определено. При този продукт е слабо.

      Изтриване