вторник, 7 юни 2016 г.

Avon Ultra Colour Indulgence Peach Petunia

      Кораловото е един от любимите ми цветове за пролетта и лятто, и го нося много често през тези месеци. Колкото и обаче да харесвам ярките червила, често предпочитам точно този нюанс да е с по-кремообразна формула, която търпи напластяване. Ако имам сухи участъци и температурите са по-ниски, то няма да ми бъде некомфортно през деня. Освен това не е нужно прецизно нанасяне, действам в движение и без огледало понякога. И едно такова червило, е "Peach Petunia" от Indulgence.




        Опаковката не е скъпа, обикновена пластмасова е, но пък червилото вътре е чудно! Да, иска напластяване и е възможно тук там да подчертае някоя гънчица или кожичка, обаче има приятен аромат, не се разтича, не изсушава, Макар да е с кремообразна /балсаместа/ формула, издържа доста време. Сутрин нанесено в 8, спокойно до обяд имам и то с леки междинни хранения. След като съм хапнала нещо по-сериозно за обяд, основния цвят е поизчезнал, но имам стейн и мога да издържа до следобяда така. Естествено че на мазна храна като пица и готвено, хамбургери няма да "устои", но то кое ли червило може. :)


         Не са уау червила, но на мен ми допадат и когато искам да съм в по-свежи цветове на очите и устните едновременно, предпочитам да посягам към такива формули и завършеци.
         Цената на тази серия е около 7-8 лв при намаление. В момента не ги виждам в текущата и следващата брошура, но ги пускат от време на време. Имам още едно нестандартно розово, което обаче не съм отворила и си чака реда.

       Очи - Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette: White Peach, Georgia, Candied Peach, Summer Yum, Delectable 



Няма коментари:

Публикуване на коментар