петък, 1 юли 2016 г.

Flormar 465 Cookie Monster

      Flormar са едни от най-бюджетните и качествени лакове, които се предлагат на нашия пазар и не само. Разнообразието от финиши и цветове също е голямо. Няма какво повече да предложат. Покривни са, по-трайни от OPI напр. и общо взето стоят по седмица, нанасят се лесно и имат хубав блясък. И по тази причина не се замислих много като застанах пред щанда в Кауфланд преди 3 дни. Видях че са на промоция (1,49 лв.) и понеже харесах 2 цвята, реших да си ги взема.







       Cookie Monster е разкошен лавандуловосин крем. Много свежарски цвят е. Няма сиво в него, а само сини и лавандулови нотки. И за морски, и за пролетен е чудесен.

        На снимките е на 2 тънки слоя, но и дори на един е мнооого покривен. Страхотна формула и бързо съхнене. Блясък си има и без топ лак. Трети ден е без забележки след много работа и миене.


         Ако търсите такъв цвят от професионалните марки, подобни са China Glaze Electric Beat, Secret Peri-Wink-Le и Essie Lapis of Luxury. Най-близък според мен е втория. Другите 2 съм ги имала и не са 1:1. В "Electric Beat" има повече сиво, а Lapis of Luxury е по-тъмен и син.

2 коментара:

  1. Жесток маникюр!! Супер свежо и лятно се е получило! А за колието от снимките може ли да попитам откъде е? Много подхожда на лака с пастелните си цветове.

    ОтговорИзтриване