сряда, 13 юли 2016 г.

Velnea Foot Scrub with peppermint oil

     Обожавам да ползвам ексфолианти за стъпала, защото освежават и правят ходилата много гладки и меки. А и след дълъг работен ден на крак + високи обувки, мечтая да взема душ и да се отпусна. Тогава посягам към такъв продукт и определено ми помага, успокоява и облекчава уморените стъпала. Именно затова през летния сезон винаги съм заредена с няколко скраба.
      Последният, който си взех е този на марката на дрогерии Лили - Velnea Foot exfoliating Scrub с масло от мента, който интензивно ексфолиира и омекотява грубата кожа.


        Да си призная, бях настроена много скептично към марката Velnea и никога не бих погледнала каквото и да е. Обаче след като прочетеш няколко мнения, от които наостряш уши и видиш цената от 1,99 лв (намален е от 3,99 до 16.07 в момента) за 150 мл, се прежалваш. И не съжалявам, защото са едни от най-добре похарчените ми пари. Ползвала съм почти всичко на Орифлейм и Ейвън през годините, но този може да се мери само с ексфолианта с морска сол на Avon.


        Текстурата е плътна и гъста, като масло, но базата му е гелообразна и има едри частици, които наистина успяват много добре да премахнат мъртвата кожа. След дълъг ден навън, този продукт помага и разлика се усеща веднага след баня. Ползвам го с някаква пемза или пила. Масажирам добре около 30 секунди и изполивам. Чувството от силния и супер освежаващ ментов аромат, който прилича на дъвките Орбит, е несравнимо.


        Нужно ви е малко количество заради плътната формула и големината на частичките. Тази опаковка ще ви стигне за цяло лято съвсем спокойно. А можете да го ползвате и за тяло.


        Много, много добро попадение за цената си и не само! Препоръчвам ви го с две ръце.


                    Ето всички продукти от серията.


Няма коментари:

Публикуване на коментар