вторник, 12 юли 2016 г.

Yves Rocher Summer Fragrances

      Лятото е сезона, в който ни се носят екзотични и цитрусови аромати. А от Yves Rocher се стараят да поддържат такива сочни и свежи тоалетни води в асортимента си, които да пасват точно на цветното ни настроение. Лимитираните им колекции винаги са изкушаващи, но и от редовните продукти се намират попадения. Особено кокосовата серия е страхотна и много "автентична" бих казала. Мирише на палми, на кокосово масло, слънце и какво повече му трябва на човек? Освен да грабвате хавлията и да се отправяте към плажа. :)


        Smoothie са от лимитката за 2014 год., ако не ме лъже паметта, но тук там се намират все още. Аз имам минита, но се предлагаха в големи опаковки от по 100 мл. Имаше и душ гелове, лосиони за тяло също, както във всяка колекция. Ухаят много тропично и сочно. Бялата е с кокос и ананас - типичния кокосов аромат с ананасов намек. От обновения асортимент, има серия Inoix de Coco, така че погледнете нея. Ухае разкошно и сходно с тази! От нея има богат избор на продукти - захарен ексфолиант, душ крем в опаковки от 200 и 400 мл, тоалетни води мини и 100 мл, лосион, мляко и крем за тяло, обикновен и ексфолииращ сапун, душ олио, кубче за вана и балсам за устни.


         А другото "Smoothie" е с манго и маракуя. Сочен и сладък е аромата й, типичен за вътрешността на двете оранжеви плодчета, но не лепкаво и накъртващо сладък. :) Ако искате идея по-свеж аромат, погледнете от обновената редовна серия, която вече е малко по-свежа, Mango Coriander. Страхотна е заради зеленината в нея. Подобна на мангото на The Body Shop. Тук в сайта на Бонжур можете да разгледате какво включва тя.


        Трайността им не е голяма, но и в тези горещини за мен е по-приемливо да подновявам на 3-4 часа, отколкото да е бомбастичен аромата и да ме задушава. А и е добър вариант, да смените 2-3 парфюма от една категория, ако обичате като мен да разнообразявате и бързо ви омръзва един и същ аромат.
       

      И остана да ви покажа цитруса, а именно Мандаринката. Същия свеж и ненатрапчив е аромата. Не киселее, но и не е сладък. За мен ухае на току що узряла мандарина, леко тръпчива и много сочна. Приятно разхлажда в жегите.


       Новата вариация е с мандарина, лимон и кедър. Сходна е, но с малко по-зелени нотки.
От нея се предлагат захарен ексфолиант, ексфолиращ сапун, мляко и крем за тяло, голяма и малка тоалетни води.

       Продуктите можете да намерите в магазините на марката, Ивис, дрогерии Лили и общо взето навсякъде, където има стелажи на Yves Rocher. Цените са достъпни, ароматите приятни и са подходящи дори за деца за подарък или ежедневна употреба. Със сигурност ще им бъде забавно в "компанията" на тези сладурски и носещи слънчево настроение, опаковки.


       Сигурно се чудите защо са почти пълни моите минита, но истината е че съм пълна и не успявам да сложа нещо от летните ми аромати повече от 2-3 пъти през този сезон. Старая се да изхабявям поне по 2-3 флакона на няколко месеца с малко помощ. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар