сряда, 10 август 2016 г.

Balea Limited Edition Rummelplatz

      Обичате ли сладките, вкусни захарни аромати с лек ванилов акцент и закачливи сладурски опаковки? То тогава не пропускайте да отскочите до близкия ДМ и да потърсите новата лимитирана колекция на Balea Rummelplatz. :)

   

       Серията много наподобява Захарна целувка, но според мен има разлика и не са чак толкова близки. Аромата е от този тип, но захарния акцент не е така силен и липсва лимона.
       

        Няма заредени всички продукти или поне до неделя не бяха, но по-готините смятам че са налични. При нас има лосиона, душ гела, течния сапун и гела за бръснене. Не взех само течния сапун, но предвид цената от 2,70 за 300 мл срещу 1,30 лв (намалени) за 500 мл опаковки от класическите аромати, се отказах. А и аромата на захаросана ябълка не беше нещо необичайно. Хубав, но по-скоро за зимата и вече прекалено масов.


         Лосиона "Super Soft" за мен ухае идентично с тарта на Yankee Candle Snowflake Cookie - на ванилови бисквитки, поръсени с малко захар. Много е приятен и изобщо не е силен. До час се усеща на кожата, но съвсем леко и ненатрапчиво. Не очаквайте аромат на кекс, който ще е постоянно с вас и ще поискате да отхапете от себе си. По-скоро мирише на сладкиш за диабетици. :)


       Идеален е, ако искате нещо по-различно от цитрусовите и зелени или аква аромати, но не понасяте силните миризми през този сезон. Текстурата е типичната за лосионите на марката. Течна е, затова ви е нужно малко количество. Прилича на разтопен сметанов сладолед. Попива изключително бързо. До минута, максимум две се е абсорбирал и не оставя никакъв мазен филм. Кожата е приятно хидратирана, мека и гладка. Супер е за температурите в момента.


          Душ гела "Zucker Süß" е с типичната гелообразна консистенция и прозрачен бледорозов цвят. Неговия аромат за мен е комбинация от орхидея, ванилия, магнолия и захар. Също супер приятен и сладникав. Под душа се долавя, но след баня не остава. Прави обилна, пухкава пяна и почиства добре кожата без да я изсушава. И от него ви е необходимо малко количество върху гъбата, защото след това ще трябва да я изполивате поне минута. :)



           Гела за бръснене "Frische Kick" е същия като текстура и ефект, като останалите на марката. И той е икономичен и буквално от едно натискане на спусъка за секунда-две, количеството е напълно достатъчно да сапунисате и двата си крака + триъгълника перфектно. Прилича на гъст гел, нещо между гел и желе, което при разнасяне се превръща в гъста, мека и пухкава пяна. При мен върши идеална работа - кожата ми след процедурата е като кадифена. Няма червенини и порязвания, а за мен това е важно заради свръхчувствителността, от която "страдам".




       С лекота и бързо бръсна определените зони, не се порязвам и резултата е завиден. Излизам с крака, като от списание. Както се казва "муха да кацне, ще се плъзне". :) Неговия аромат за мен е по-скоро на кекс с лимон, поръсен обилно с пудра захар, отколкото на лимонов сладолед. При всички случаи, е страхотен.


          Лосиона и гела за бръснене струват по 3,99 лв, а душ гела 2,49 лв по спомен. Ако сте лъвици като мен, можете да се възползвате от 15-те % отстъпка за рожденици. :)


2 коментара:

  1. Ивче, от къде е колието от снимките? Влюбих се в него!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Открий във фейсбук страницата Огледалце, огледалце на Биби Копоева. Тя ги прави. :)

      Изтриване