петък, 23 септември 2016 г.

Fuschia Lips

      Фуксията не е лесен за носене цвят що се отнася до червила. Не отива на всичко и всеки, макар наличието на няколко нюанса в тази гама. Според мен стои добре по-тъмни кожи (виждала съм Rihanna с такова и стои жестоко) и на бели, но в комбинация с кестенява или черна коса. Разбира се, винаги има и изключения. Това са си моите лични наблюдения през годините.

       Аз съм открила за себе си няколко, които харесвам и нося с удоволствие, но със светлата фуксия, определено трябва да внимавам. Свежи пастелни цветове в облеклото или нещо цветно за акцент и определено сезона им е пролет или лято. С цикламеното мога да експериментирам и да си позволя да се отклоня от някои правила, затова и наблягам повече на нея.



      Ще започна с едно нестандартно и единственото в този цвят червило в колекцията ми, а именно p2 Culture Spirit 030 impassioned. Много интересна смесица между пепелява фуксия, червено и мауви. Крем е, няма частици и е едно от най-трайните ми  червила. Богата кремообразна текстура без да се разтича и впива в линиите и супер интензивен цвят. Освен това издържа с часове наред, дори на храна и дълги разговори. Не изсушава допълнително, но и не хидратира. Ето я публикацията ми за него. За не знам кой път ще се повторя, но съм леко сърдита на ДМ, че не искат да заредят марката. Нито Мис Спорти, нито S-he Stylezone са вървежни според мен и могат съвсем спокойно да се оттеглят от нашия пазар.


         В сладурската цветна опаковка е Oriflame Triple Core Fashionista Pink. Mного комфортно и меко, има блясък и в жегите е по-мазно, но и формулата му е подхранваща заради балсама в средата. Изтрива се по-бързо, но издържа около 2-3 часа все пак. Имам още едно от тази колекция и то е толкова хубаво



           p2 Culture Spirit, Oriflame Fashionista Pink, Avon UCR "Hot Pink", Flormar Prime'n Lips PL 05, Rimmel Kate Moss 20, Maybelline Vivids 902 Fuschia Flash

       Avon UCR "Hot Pink" е с подобна формула, но е идея по-стегнато. То има фини блестящи частички, също като това на Орифлейм. Устните са меки и гладки, дори изглеждат някак здравословно заради лекия шимър, но отдалеч е като крем. Формулата му също е комфортна за носене и не изсушава. Издържа около 3 часа.


       За ярката и свежа фуксия на Flormar Prime'n Lips PL05 "Sugar Pink" ви писах тук, а за тази на Rimmel Kate Moss 20 не помня дали съм споменавала. За мен лично тя е класическия цвят фуксия. Абсолютен крем с лек матов завършек. Не се разтича, сравнително комфортна е за носене и отново супер пигментирана, трайна.


        Най-яркото от тази гама червила и което изобщо съм срещала, е Maybelline Vivids 902 "Fuschia Fever". От всички 4 Vivids, това според мен наистина клони към неон и съм носила броени пъти. Тази година не съм го слагала дори веднъж, затова и прикачам 2 снимки от стара публикация за него. Определен ви трябва смелост за точно този цвят.


       С изключение на Vivids и Флормарското, смятам останалите 4 да си нося и през есента, и зимата. Кое е вашeто любимо червило в тази гама?


1 коментар:

  1. Според мен отива на лек очен грим и честно казано на блондинки (т.е пепеляви,не жълти патета) със сини очи отива най-много.
    Отива ти и си страшно красива:)

    ОтговорИзтриване