събота, 22 октомври 2016 г.

I love ... Coconut & Cream Bath & Shower creme

        I love... е от онези марки, които грабват внимание с вкусни аромати и сладурски опаковки. Почти няма жена, която не харесва поне един продукт с вкусно плодово ухание. И тези съм сигурна, че няма да ви оставят незаинтересовани, ако ги виждахте за първи път. Моят такъв беше преди години в немския онлайн магазин на Дъглас. Не знаех че ги има и при нас в Бютизон и Дъглас, затова помолих приятелка да ми купи кремче за ръце с манго и папая. И действително не беше лош продукт. Пак бих си взела от него. Отзивите след това, когато вече марката се появи и по нашите дрогерии, не бяха от най-ласкавите. Повечето споделяха, че на кожа ухаели изкуствено или на гранясало, затова и не бях особено ентусиазирана да пробвам друго от тях. Пък и цените не бяха от приятните. Споменавала съм обаче, че с приятелка си купуваме различни продукти и делим. Хем пробваме повече, хем не ни омръзват. :)


       И много се радвам, че тя се е сдобила с няколко продукта за тяло от тях + масло и ме засипа с кутийки за проба. Първо пробвах душ крема с кокос и останаха очарована. Затова нямах търпение да споделя за него. Обожавам аромата на кокос и този е брутален в добрия смисъл на думата. Ухае на много вкусен кокосов крем с шоколад, който слагат в сладкишите. Сещам се за кроасаните дабъл. :)


       Когато съм под душа, веднага в съзнанието ми изниква картината от рекламите, в които "обливат бисквитите с шоколад". В случая вие обливате тялото си с душ крем. Страхотно е усещането!


        Текстурата му е гъста кремообразна и е истинско удоволствие да вземе душ човек с него. Пени се хубаво, но като повечето душ гелове/кремове, аромата не се задържа след баня. Трябва да нанесете някакъм крем или лосион. Не съм усетила да изсушава кожата ми, но не пропускам да я хидратирам заради по-ниските температури вече.


         В Ивис също продават марката освен в ДМ, откъдето всъщност е закупен този душ крем. Имат и промоции честичко, така че си струва да се пробват. Този е бил намален на 6 лв и в момента е толкова, което за 500 мл си е направо без пари. В Бютизон са по 12 лв. Освен това е в кутия и с гъба, която не е лоша и върши работа. Идеален е за допълнение към подарък, а и за вас. Особено за наближаващите празници в тази синя кутия със снежинки и снежен човек. Още идните дни смятам да го потърся, за да купя!

Няма коментари:

Публикуване на коментар