събота, 5 ноември 2016 г.

Velnea Apple & Cinnamon Body Lotion Limited Edition

       С наближаването на коледните празници, настроението ни за подаръци и пикантни аромати става все по-голямо. А ако обичате да хапвате хрупкави и много сладки сочни червени ябълки с канела, портокали и мандарини, значи този лосион е точно за Вас.


        Бях скептично настроена към Velnea, но след пробата на някои продукти, мнението ми се промени тотално. Останах приятно изненадана и веднага щом видях че са пуснали лимитирани лосиони и душ гелове с коледни аромати - ябълка и канела, мандарина и йогурт, побързах да си взема един и въобще не сбърках. Мога да ви кажа, че това е най-хубавата комбинация от ябълка и канела, която съм ползвала до момента.


         Опаковката на лосиона е единственото нещо, което не ми допада. Можеха да я направят като стандартните - с обикновен дозатор, защото този изисква да се тръска и стиска хубаво, за да излезне продукта. А и този бял стикер, ми е по-скоро пролетен, отколкото коледен. Трябваше да е златно с червено и голяма червена ябълка, поръсена с малко канела..... Но пък за цената от 4 лв, не трябва да търся толкова кусури и ще си го използвам с удоволствие. :)


          Както казах, аромата е жесток. Ухае на много сладки и сочни наситеночервени ябълки. От онези хрупкавите и засищащи глада за сладко, но не захаросани. Поръсени с малко канела, за лек подправков намек. Достатъчно силен е, за да ви се прииска да си отхапете от вас в първите минути след нанасяне и достатъчно балансиран като интензитет, защото бързо отшумява и става мек, комфортен за носене. Без проблем се пръскам с парфюм и в зависимост от неговия аромат, може да стане по-сладък, но в никакъв случай натрапчив. Запазва се около 2-3 часа.            Текстурата му изглежда гъста на пръв поглед, особено като се има предвид тръскането на тубичката, за да излезне. Обаче всъщност е лекичка и се абсорбира изключително бързо. Бледорозова е на цвят. За секунди се стапя, като оставя мека, подхранена и хидратирана кожа. Няма мазен и лепкав филм. Веднага се обличате и забравяте. Доста прилича на лосионите на The Body Shop, които по същия начин попиват за секунди. Донякъде са сходни и с тези на Yves Rocher. 
           В случай че кожата ви е по-суха, за студените зимни месеци може би този лосион ще се окаже недостатъчен, но за момента е страхотен и с две ръце ви го препоръчвам. Направо ви се приисква да отхапете от вас, сякаш кожата ви се е превърнала в най-вкусната и сочна ябълка. :)


        Тази свещичка ми е подарък от миналата Коледа и толкова я харесвам, че ми е жал да изгоря. Ухае на ябълка, но поръсена толкова щедро и обилно с канела, че направо се губи нейния аромат. Обаче е толкова хубав и празничен...ако живеете в чужбина или има кой да помолите, пробвахте ги. Струват по евро, ако не греша и са страхотни!


        Другия аромат с мандарина и йогурт не е лош също, но този ми хареса повече на мен. Душ геловете са по 3,29 и също 250 мл.


Няма коментари:

Публикуване на коментар