събота, 10 декември 2016 г.

Yves Rocher Collection Noël 2016

     Коледната колекция на Yves Rocher тази година ни изненада - появи се много бързо и рано на нашия пазар. Бяха заредени лосионите, душ геловете, кремовете за ръце и ексфолииращите душ гелове в дрогерии Лили още в края на октомври. От миналия месец са налични и пълните серии в магазините на марката, така че можете да ги откриете там и да си направите подарък. :)


      От марката бяха супер мили и ме зарадваха с чорап, пълен с няколко съкровища. Вътре се криеха прекрасна свещ, мини крем за ръце и душ гел с клементина и подправки, течен сапун и балсам за устни с червена боровинка и бадем, както и тоалетната вода с лосион от серията с круша и какао. Всичко ухае празнично и вкусно, но не накъртва и да ви праща в кухнята при шкафа със сладки. Все пак има още 2 седмици до Коледа. Пазете се, за да не ви отеснеят дънките. :)


        Не мога да избера с кой аромат да започна и да кажа кой ми е най-любим, защото харесвам всички. Миналата година имаше портокал с канела, който прилича на тазгодишната клементина (мандарина) с подправки. Разликата е че в тази от миналата година се усеща сладък портокал с канела, а новата е с леко тръпчива и освежаваща мандарина. И двете са хубави. Червената боровинка е типична коледна съставка и със сигурност сте имали продукт с подобен аромат. Струва ми се, че най-интересен е круша с какао. Сега разбрах защо Тети е влюбена (линк към нейния пост) и се чудя как първо си купих точно от предните 2 серии, а тази подминах. Но ето че колекцията ми вече е пълна.


       Лосиона е с лека текстура, която попива за минута и не оставя никакви мазни следи. Типичен за останалите на Yves Rocher продукти за тяло. Приятно ароматизиран и чудесно допълващ се с тоалетната вода. За прекалено суха кожа няма да е достатъчен, но е ужасно приятна глезотия за празниците и душата. Ухае на жълтите круши масловки. Онези вкусните и сладки плодове, които имат леки кафеви петънца по тях и са сочни, поръсени щедро с какао.
Цената му е 6,50 лв. Има и 400 мл тубичка с помпа за 9,90 лв.



      Можете да носите и само лосиона, няма да се смеси с парфюма ви. Тоалетната вода не ухае цял ден, но пък това я прави чудесна за подновяване и освежаване по всяко време. На 2 часа обичам да пръскам, за да усещам прекрасния мирис на пай с вкусни круши с какао. Началото е леко спиртно, но след 15-20 секунди изчезва тази нотка и остават само прекрасните круши. Цената е 14,90 лв.



         Типичен за коледните празници е мириса на цитрусови плодове с канела и джинджифил. Затова и Yves Rocher втора година ни предлагат серия с такъв аромат. Мандарина с подправки е сладка, леко тръпчива, много ароматна и канелена вкусотия!



         Свеща е ужасно готина! Голямо браво за изисканата опаковка и цвят, в които са решили да я направят. Би била идеална за подарък или допълнение към такъв. Усеща се лек аромат на сладки цитруси с подправки в стаята. Супер красива е и само заради това си струва да я имате.



        Златния надпис и красиви щампи по него, са толкова стилни! А кутията е много здрава.




        Ако очаквате цялата къща да ухае на нея, ще се заблудите. Но някои неща са направени само да красят и радват окото. Тази свещ е такава глезотия. Струва 10,90 лв.


         В предишната ми публикация за душ гела с боровинка и бадем и лосиона с клементина забравих да спомена за текстурата на гела. Не е течен, а обратното. Доста гъст е и трябва да си помогнете с гъбата при стискане на тубичката или пръст, защото в противен случай се връща обратно. Което не е минус де, прави хубава и ароматна пяна. Тези 200 мл-ови тубички са по 4,90 лв, като има и двойни на 7,90 лв. А комплект от душ гел, течен сапун и крем за ръце в торбичка от органза струва 14,70 лв.


         Кремчето за ръце с клементина и подправки е с характеристиките на лосионите за тяло. Абсорбират се за секунди, но прекрасния им аромат остава за около 2 часа. Един от любимите ми продукти на марката. Винаги имам по един на бюрото, за да подновявам през деня. Не са мазни и можете да работите спокойно. А душ гела така ви отпуска вечер след дълъг работен ден, че не ви се иска да излизате от банята.


        Тези мини опаковки не се продават. При покупка на продукти над 15 лв ги дават като подарък. Нормалната е 100 мл и струва  6,90 лв.


          Течен сапун за ръце на Yves Rocher ползвам за пръв път в интерес на истината. Не е бюджетен за подобен продукт, но предвид състава и това че не изсушава кожата, си заслужава да го пробвате. Помпичката му е удобна и е много икономичен. Цена - 5,90 лв.


        Мечето за щастие също го има подарък в комплектите. Големи опаковки от лосион и душ гел с него, са по 16,90 лв.


         Балсам за устни също опитвам за пръв път. Изглежда плътен като текстура в гилзата, но не оставя някакъв цвят и силен мазен филм. Мек и комфортен е, няма завършека все едно сте яли мазна баничка. Стои естествено и почти незабележимо. Аромата е на червени плодчета с ядки и няма никаква химична нотка. Ухае ми на сладко от червени боровинки. На коледни маслени сладки с конфитюр от вкусни червени плодчета. Цената му е 4,50 лв.


         С масло от шеа и макадамия - подхранва, възстановява и успокоява сухите устни.



         Избора на продукти е голям и каквото да вземете за себе си или подарък от трите серии, няма да останете разочаровани. Ароматите са прекрасни, а опаковките носят удоволствие. При покупка над 30 лв ще получите и показания коледен чорап със златни мотиви.

2 коментара:

  1. Страхотно ревю, както винаги! Виждам, че вече си успяла да преполовиш единия лосион за тяло, поздравления!

    Приятелят ми много харесва балсама с червена боровинка и вече сме го изразходвали до половината. Искам да си взема още нещица,въпреки че знам, че не трябва. 😁

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сложих малко на приятелка да го пробва, но и аз го ползвам с другия. Също и онзи на Velnea. Мажа и от маслото на Avon с минералите, та и от сухото на Nuxe. Направо луднах тази зима, хаха. Благодаря ти. :)
      Балсамите се оказаха супер приятни. Все не стигам до тях, защото имам сигурно 10 други и не купувам. 3 стика са ми останали накрая по 2-3 см и искам да ги изразходя. Ама като получа един и отворя и него, става страшно. Нямат измазване. :X

      Изтриване