понеделник, 20 февруари 2017 г.

Chloé Love EDP

       Love by Chloe е празник на чиста, щедра и спонтанна женственост. Заразна красота, която е безплатна и грациозна. Аромата е вдъхновен от интимността на ритуал за красота. Нежен и пудрен. Лек, чувствен и преливащ цветовете на пудра и ориз. С нотки на портокалов цвят, розов пипер, зюмбюл, ирис, люляк, глициния, хелиотроп, мускус, пудрени нотки и ориз на прах. Разработен от носовете Луис Търнър и Натали Грасия-Сето. Лицето на рекламната кампания е Рикел Зимерман.



         Бутилката на "Love" е в нежни златисти нюанси, а името е елегантно и деликатно гравирано. Капачката е прикрепена с фина верижка към флакона. Точно като неразрушима връзка между двама влюбени.


       Love е огромен букет от лилави цветя. Пролетни, отрупани с много цветове и пудра.  Започва с чувствена и леко пикантна комбинация от розов пипер и африкански портокалов цвят. Силна и привлекателна, даваща начало на нещо запомнящо се и магнетично! Love е изтънчен и изискан.


         Жената, която обича романтиката и да я държат за ръка, да си краде целувки и да пише любовни бележки, ще заобича Love. Когато го нося, се чувствам така сякаш съм стъпила крачка назад във времето. В никакъв случай не си представяйте ретро и остарял аромат. А на чиста и луксозна пудра, под която има много хелиотроп, ирис, зюмбюл и прекрасни люляци. Мускуса гали като с перце сетивата ви. Нежен като копринена риза. Вечната класика!
         Жената, която носи Love е облечена в елегантна и деликатна рокля, но е и много, много уверена в себе си и наситена с емоции! Сякаш отива към олтара, за да изрече заветното Да на своя любим!


         Кремообразна експлозия - букет от чиста пудра и оризови нотки със страстни лилави цветове, пипер и муск! Въздействащ и неустоим! Това което прави Love различен и уникален, е пудрения ориз с щипка тръпчивост и пипера.



         Толкова емоционална композиция, която наистина ще почувстваш.... с всеки дъх и всяка мисъл. Прекрасен през всеки един сезон и за всеки щастлив повод!


         Ретро кабриолет, начупена коса в стил 70-те и меко палто. И цялата любов, която ми е дадена е само на ръка разстояние и едно пръс. Да бъдеш в 1976 през 2017-та! Копринена чанта, докосната от разпиляна пудра и следа от устни в червило..... и о, ориз в ъгъла на стаята! Имаш чувството, че носенето на този аромат, ти е достатъчен и грим не ти е нужен. Защото лицето ти сияе от щастливите хормони, които ти е създал. :)



 
         Много добра трайност и шлейф има Love, а как се раздава в дъждовно време! (Ако искате още по-наситена негова версия, тествайте Love Intense.) Това е парфюма, който заслужава да бъде оценен. Да заеме почетното място и бъде подпис! Влюбите ли се, ще е за цял живот!

                                                                                                                         Love by Cloe

2 коментара: