понеделник, 6 февруари 2017 г.

Maybelline Lash Sensational Mascara

       Maybelline Lash Sensational Multiplying Mascara не е нова на пазара. Излезна преди повече от година, но моята отлежаваше заради други отворени. Спечели си супер много фенове още от самото начало и е една от най-коментираните/купувани спирали от дрогерията. Дойде и реда на моята за пръв път на 29.12.


        Очаквах спиралата да е много течна и да слепва миглите, а се гримирах за повод и нямах време за корекции. Отзивите които бях чела за нея, ме накараха да мисля така. За щастие беше идеална веднага след отваряне и бързо приведох миглите си в приличен вид. Крайният резултат обаче не беше такъв, какъвто мислех че ще бъде.
         Четката е силиконова и от любимите ми. Разделя, удължава и извива много лесно и бързо. Придава и малко обем. Не слепва, ако не решите да напластявате. На пръв поглед идеалната ежедневна спирала. При по-гъсти и дълги мигли, за вас ще е още по-хубава. Щом е нужно само леко подчертаване, би била чудесна.


      Защо всъщност не ме грабна толкова Lash Sensational? Не че не е хубава, напротив. Отново ще си я закупя, но отзивите и хилядите възторжени коментари за изразходени n на брой опаковки, ме накара да мисля че ще имам кукленски и драматични мигли. Поне още наполовина толкова дълги. Ефекта при мен обаче е съвсем нормален и с нищо по-различен от други дрогерийни спирали, които съм ползвала.


         Пигмента е наситен, но не прекалено черен. Не ми се размазва и рони през целия ден. Свалям я идея по-трудно от други спирали, но с мицеларна вода не виждам голям зор.


         Не знам дали аз попаднах на по-стегнат туш, но мислех че ще ми е нужен месец за да я разработя. А тя беше готова веднага за употреба. Вярно че я имам от над година, само че не съм я отваряла грам. По етикет има още година срок, така че по-нататък ще я взема отново. Ще ми се да й дам още шансове, заради четката и ефекта.


          В момента новата им Lash Sensational Luscious също е намалена и ми се ще да пробвам, но е доста по-трудна за сваляне и това ме спира. Колежка я ползва, миглите й буквално опират до веждите. Тя обаче има по принцип хубави и с всяка спирала стават такива. Сподели ми, че не би я повтарила поради тази причина. Едва докосвала с четката, иначе ставали прекалено дълги за през деня.
          Набелязала съм Reveal на Bourjois заедно с One Seconde, та ще видим коя първо ще пробвам след като доизразходя тази и другите 2 налични, които ме чакат.

16 коментара:

  1. Използвам новата Luscious, исках да си взема розовата, но беше свършила....освен това, че се маха изключително трудно, много напластява миглите...в началото беше много течна, а сега (около 3 месеца по-късно) ми се вижда прекалено гъста и много трудно се постига добър резултат..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи определено ще я пропусна. Благодаря ти много за отзива.

      Изтриване
    2. На мен пък ми харесва и Luscious, ползвала съм и двете. Няма кой знае каква осезаема разлика, освен че по-новата е по-черна, но и двете са много добри за цената си. :)

      Изтриване
    3. Помолих колежката ми да ми я донесе за проба скоро. Да видя как ще е при мен като ефект, сравнена с тази. Може да се прежаля, зависи как е със свалянето. :D

      Изтриване
  2. Спиралата на Avril е страхотна. Прави моите къси и прави мигли дълги и извити.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май обаче разпродават марката в Лили, а в нашият град нямаме изобщо Avril. :(

      Изтриване
  3. Аз в момента я ползвам и това е втората ми опаковка.Бих казала, че е добра спирала, но за ефект "кукленски" мигли слагам и от Архитекта на Лореал. Търся си спирала на Catrice или Essence, която да има ефект "изкуствени" мигли.Моля за препоръки! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно наистина не дава драма ефект. Защо искаш точно на Катрис или Есънс спирала? Аз съм ползвала по една тяхна и не бях очарована изобщо, затова и не бих препоръчала. Погледните двете на Буржоа, за които споменах. Никога не съм имала тяхна спирала, а има страхотни отзиви и смятам да пробвам тях.

      Изтриване
  4. Любимата ми спирала! Попринцип май ти си попаднала на по-кофти и вероятно по-стара, защото поначало е доста течна в началото. При мен всички спирали слепват много в началото, но с тази почти не е така, заради четчицата. Плюс, че супер много извива миглите. Всички казват, че се сваля трудно :D при мен не е така...аз я махам с топла вода (със студена не става) и после минавам с мицеларна, ако случайно има остатъци :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам дали няма значение и колко е престояла. Аз си я взех есента на 2015 г. Не мисля че беше отваряна, но явно трябва да е по-нова. :D Не обичам да отварям по няколко наведнъж и поне откъм спирали, се старая да имам максимум 2 в употреба. Определено ще си купя друга опаковка като свърша наличните, за да разбера каква й е била грешката на моята. :)

      Изтриване
  5. Бооожеее, нищо общо като ефект при мен и при теб. Твоите са толкова хубаво разделени и пърхащи :D
    Моята спирала взех миналата седмица, ползвам я всеки ден от тогава и наистина е много течна, което резултатира в слепване на миглите по 2-3 още с първото нанасяне. На този етап дори не си помислям да повтарям втори слой, въпреки че независимо каква е спиралата винаги повтарям. Не ми дава толкова обем, което за моите рехави миглички е много важно условие :D Надявам се като глътне малко въздух, положението да се подобри и да работя по-добре с нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, ами пълно щастие няма явнo. :D Ще купувам аз друга опаковка, видяло се е то. А ти остави малко отворена твоята, за да се посгъсти туша и да не ти слепва миглите така. :)

      Изтриване
  6. Свършвам четвърта опаковка (поне, сигурно забравям някоя) от тази спирала, тези дни ще си взема следващата. Винаги в началото ми е много течна, оставям я за една нощ отворена, за да мога да я ползвам.
    Ефектът при мен няма нищо общо с този при теб. Аз съм с дълги, гъсти, наситеночерни мигли и търся възможно най-драматичния им възможен вид. Не признавам "естествени" мигли, мигли "за през деня" и т.н. :д Тази спирала е единствената, която се доближава до драма, с други спирали изглеждам все едно не съм гримирана. За сравнение - купих си Demi Whispies на Ardell и не ги нося, защото ми отнема 5 минути на око, а резултат е същият както моите мигли+тази спирала :д
    Но да призная, цяла техника съм си разработила с нея и си отделям по 2-3 минути само за спирала. Ако на някого не му се занимава толкова, просто няма да постигне ефектът, който тази спирала може да даде.
    Та, пробвай да нанесеш с късите косъмчета със зиг-заг движения в основата на миглите, наистина да ги обвиеш в туш целите. Изчакваш 1 минутка колкото да не е мокра повече, но и да не е суха в никакъв случай, и нанеси втори пласт с дългите косъмчета и наблегни на външния край с върха на четката. Мисля, че ще се получи по-добре^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Ще пробвам и този начин, макар че сякаш опитвах да нанасям и така. Иначе късите косъмчета ги ползвам за долните мигли, че ми е по-удобно.

      Изтриване
    2. На долните и аз ползвам само късите, но на горните и страни на спиралата задължително :)

      Изтриване
  7. Каня се да си я купя, ама и аз като теб имам толкова много в купа за тестване. Иначе в момента съм абсолютно влюбена в too Faced Better Than Sex водоустойчивата. Едно мини ползвам вече 5 месеца и има поне за още един. Малко трудно се маха, но аз пък преди това имах проблем, че всичко се размазваше на моите сълзящи очи. Аз си харесвам и Volume Vertige на YR и в момента имам една неотворена. Много и се чудя точно на тази на Meybelline, но при цена от 10€ при нас се чудя дали си заслужава или да си взимам директно едно Better Than Sex мини за 12€.

    ОтговорИзтриване