сряда, 8 февруари 2017 г.

The Body Shop Vanilla Chai Softening Body Butter

      Всяка зима има изненади от The Body Shop. Година след година си казвам няма с какво да ме впечатлят, но все излиза по някой атрактивен аромат не само от коледните, но и летните колекции, на който не мога да устоя. Vanilla Chai в началото всъщност отписах. Приятелката ми, която ми го взе каза "мирише на лекарство". Затова и отказваше да ме сдобие с него. Но знаете колко различно усещат ароматите хората. Помолих я все пак да ми го купи и буквално съм влюбена в него. При мен на кожа мирише абсолютно приказно.


         Първото нещо, с което свързах Vanilla Chai като отворих опаковката беше на ориенталски пазар. Ванилия, но с много пикантни подправки. Силна и леко натрапчива. На кожа обаче, бях отвяна от разкошния мирис на базата от мека и топла ванилия, с фини и ретро нотки на кардамон, щипка анасон, канела и малко пипер. Сякаш усещам и намек на роза.
Първата ми реакция, дори беше свързана с Герлен. Убих се да се чудя на кой ми напомня, но по-скоро клоня към L'instant EDP. И до момента все още не мога да кажа на 100 %, обаче е върховен. Леко кремообразен, пудрен, пикантен.


       Силен е като парфюмен, но не е задушлив и супер мощен. Усещам го внимание! от 7,30 сутринта до около 15 часа следобяд! Сякаш съм сложила парфюм. През блузата ми ухае.


         Текстурата на маслото е типичната за бътърите на TBS. Плътна и богата, хидратираща и супер подхранваща. Не е от най-мазните, които оставят много мазен филм, но определено се задържа на повърхността и дава 24 часова хидратация. Кожата е мека, гладка, еластична и ароматизирана през целият ден.


         Ако предпочитате по-леките формули и аромати, си вземете лосиона. Но в случай че обичате да ухае силно и да се задържа, маслото е вашият продукт.


     Можете да закупите продуктите от серията и от България - mybodystore.bg

4 коментара:

  1. Много му се чудих на това масло тези намаления и накрая се отказах, защото наистина не ме впечатлява чак толкова. Сега си ползвам маслото с жасмин и това с боровинка и са ми чудесни за зимата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз в момента ползвам балсама за устни с боровинка, но не съм въобще доволна. Аромата е хубав, ама някои дни имам чувство че ми изсушав устните. А от маслата с жасмин, лотус и роза не съм имала. Сигурно и те ухаят много хубаво. На мен Ванила чай наистина ме впечатли, защото ухае на ретро парфюм. Но е особен и не за всеки. :)

      Изтриване
    2. Аз в момента ползвам балсама за устни с боровинка, но не съм въобще доволна. Аромата е хубав, ама някои дни имам чувство че ми изсушав устните. А от маслата с жасмин, лотус и роза не съм имала. Сигурно и те ухаят много хубаво. На мен Ванила чай наистина ме впечатли, защото ухае на ретро парфюм. Но е особен и не за всеки. :)

      Изтриване
    3. Аз имам и мини от британската роза в момента и въобще не е толкова лоша колкото си представях. Даже ми харесва аромата. Иначе от новите ми придобивки любими са ми с кокос и зелен чай.

      Изтриване