вторник, 7 февруари 2017 г.

Titania Beauty Care - прецизна четка за очи

       При последното ми ходене в дрогерии Лили, съвсем случайно забелязах нови четки на Titania на щанда с аксесоари за грим и коса. Изглеждаха много добре и от предлаганите, най-необходима ми беше прецизната за очи. Стори ми се с доста подобна форма на пенсил, което пък я прави идеална не само за външния ъгъл, но и за долните мигли. Цената й беше 5,89 лв, така че я грабнах веднага.


        Четките са опаковани в плътни наелонови калъфчета с ципче, точно като тези на Zoeva. Още един плюс освен външния вид. Косъма на прецизната четка за очи, а предполагам и на всички останали, е синтетичен. Гладък, мек, но е сбита и гъста, което пък позволява да създаде чудесно сцепление, да не се огъва. Точно като Buffing-ите за лице. Отнема и нанася цвят без проблем, няма нужда от безумно напластяване и оформя V-то за секунди. Не разпрашва сенките.


        Снимах я до pencil-а ми на Zoeva, за да видите разликата. Тази на Титания е с по-заоблен връх, но е също толкова прецизна и спокойно може да замести 230-ката. Дори я ползвам успешно да оформя веждите си. Косъма е качествен, не дразни нежната кожа на очите, няма аромат и не пуска цвят при пране, не губи формата си.


        Има един незначителен недостатък и за мен това е надписът на дръжката - за около 10 дни започна да се изтрива, но то и при четките на MAC го има това. Само че те струват в пъти повече. Другата подробност е, че от единия край ми е леко вдлъбнат косъма, може би е бил притиснат при транспортиране в опаковката и дори след няколко пранета, не иска да се оправи и върне на мястото. Не че това и пречи да върши перфектно работата си, но исках да го спомена, за да оглеждате като купувате.



        За мен тази четка е изключително добро попадение и препоръчвам с 2 ръце. Останалите им предложения можете да разгледате във фейсбук страницата на блога, където качих снимка на щанда от Лили или да отидете директно в някой от магазините им. Аз съм си набелязала двойната им за лице и ще се радвам да ми споделите, ако някой я вземе преди мен. :)


2 коментара:

  1. Спечели ме! И аз ги гледах, но не бях готова без да прочета ревю! Благодаря ти!
    Поздрави www.make-upslave.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моля. Да кажеш какво си взела и дали ти е харесало като пробваш. :)

      Изтриване