вторник, 27 юни 2017 г.

Ziaja Orange butter Body lotion + Creamy Shower Soap

        Освен леките формули, през летния сезон и ароматите при избора ми на хидратиращи продукти за тяло са от значение. И серията на полската марка Ziaja с портокалово масло ми е сред фаворитите тази година. Толкова освежаващо ухае, сякаш сте изстискали пресни портокали и ги нанасяте по кожата си. Толкова сочно, освежаващо и разхлаждащо действат.


          Лосиона е с лека и попиваща до минута текстура. Не е мазна и е идеална точно за 30 + градусови температури. Много е икономичен - нужни са ви 4-5 помпички за цялото тяло. Не оставя бели следи. Хидратира слабо, но и при тези горещини, няма да ви е приятно да усещате филм. Аромата е толкова освежаващ, че на мен ми се иска да го нанасям по няколко пъти на ден. Не е силен и траен, задържа се до час. Не се смесва с парфюмите ми и затова го харесвам толкова много.


Ако обичате цитрусите и леките формули, лосиона ще ви стане любимец. Има парабени, но заради чудесния аромат, му прощавам и ще си го изразходя с удоволствие.



          Душ сапуна е с кремообразна текстура и на мен лично ми прилича на рядко портокалово пюре. Можете да го объркате с натурален сок по аромата. Толкова достоверно на напитка за пиене ухае. Рядък е, но и той е чудесен за лятото. Не изсушава кожата.


         Ярко оранжевия му цвят доставя още по-приятно удоволствие под душа.


         За пръв път използвам продукти за тяло с толкова освежаващ мирис, че не ми се иска да свършват до края на сезона. Има ги в Елитис, някои аптеки и щандовете на Golden Rose.


       Цената на бройка е около 5-6 лв, като има и промоции. Виждала съм 2 на цената на 1.

2 коментара:

  1. Обожавам аромата на този душ гел! В лосиона имаше нещо дразнещо и леко лепкаво при мен и не бих си го купила пак, но на душ гела не бих му отказала!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти като химик имаш друг поглед към формулите и ароматите. :D На мен и двата продукта ми допаднаха. :)

      Изтриване