сряда, 12 юли 2017 г.

Golden Rose Holographic Nail Colour 01

      Години наред на пазара не се бяха появявали холограми от бюджетни марки и тази година Golden Rose запълниха тази ниша. До нашия пазар се очаква да пристигнат този месец, но за по-сигурно можете да попитате вносителите. Моят е закупен от Турция.



        Четката на лаковете е от широките, с които лесно се прави перфектен овал и не е твърде голяма, за да не се цапате. Консистенцията според мен е идеална. Нито рядка, нито гъста. И откъм нанасяне съм изненадана.


         Докато някои холограми не позволяват повторно минаване с четката на едно място, този го прави. Няма свличане или събиране, все едно се лакирате с крем или шимър.


         На 2 слоя лака прозира леко и по блоговете бях срещала мнения, че се нуждае от 3. Аз лично го оставих така, защото на слънце дъгата е толкова силна, та изобщо не прави впечатление дали е плътно покрил. Другите цветове може и да са по-пигментирани.


         На лампа също не прозира почти и виждате само красивата му дъга.


      Без топ лак в стая не е толкова силно изразена, но с един слой става страхотен.


          Относно съхненето мисля че е ок и по тази точка. Час след лакиране се наложи да мина през кухнята и мия чинии, след което маникюра беше непокътнат.


         Дали си заслужава 17-те лири, т.е. 8,50 лв ще оставя на Вас да прецените. Според мен характеристиките на Golden Rose Holographic са добри и си заслужава. Има и по-хубави, но и цените им са 2-3 пъти по-високи + трябва да поръчвате от чужбина.




        Ако харесвате холограмни лакове със силна дъга, тези също ще Ви харесат - пробвайте ги!


4 коментара:

  1. А в България има ли ги на пазара?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Второто изречение на поста е с тази информация -още не.

      Изтриване
  2. Изглежда много красиво!
    Вече ги има и в България на цена от 7,39 лв на щанд (и 6,39 лв. в сайта им, ъм) и съм им се заканила, въпреки леко високата цена :)

    ОтговорИзтриване