петък, 15 септември 2017 г.

Sleek See you at midnight Eye & Cheek Palette

        Напоследък ми върви на палитри с червеникави и златисти нюанси. След лимитката на MAC Fruit a-la-la, си взех Modern Renaissance и за рождения ми ден получих като подарък See you at midnight. Много благодаря на дамата, която ме зарадва. Всеки цвят е по вкуса ми и ще я нося с удоволствие.



       Това е втората ми палитра на марката и качеството е сходно. След малка справка, се оказа че цветовете са същите като в моята обичана Vintage Romance - ето защо ми е харесала на момента. Сега ще си ги имам по 2 пъти. Едната за у дома, а тази ще ми е за път. Лилавите и сините цветове са по-слабо пигментирани, нямат разлика и на двете места. Може би е заради сатенения финиш, но пък са чудесни за по-разчупен грим през деня. Двата ружа също са готини, само че аз днес след ровене за информация разбрах че и червения нюанс е такъв. Моя милост обаче го ползва като сенки.


     Сенките се преливат лесно и няма нужда от много напластяване. Вземам 2 пъти с четката за наситен цвят (при синия и лилавия малко повече). Имат добър пигмент златното, червеното и кафеникавото, и трите заедно се съчетават перфектно. С най-тъмния цвят от палитрата в сгъвката и по линията на долните мигли, грима ви е завършен. А нюд ружа, е подходящ и ме улеснява в преливките.


       See you at midnight е добра бюджетна палитра за феновете на по-цветния и различен грим. Ако ще я купувате заради синият или лилавите нюанси, я пропуснете. Те са слаби. Останалите обаче, смятам че са с много добро качество и си заслужават.

          Всички цветове са нанесени по 2 пъти като синият и лилавият, съм ги суочнала със и без база. Виждате че пигмента им е по-слаб, наполовина почти до останалите.


       Опаковката е малка, лека и компактна, затова я намирам за идеална и за пътуване. Отваря се лесно и няма опасност да счупите нокът. Цената й е около 25-29 лв.




2 коментара:

  1. Тази красота за съжаление не съм я виждала при нас и всички палитри на Sleek, които искам да си купя все са изчерпани, май ще ми се наложи да ги поръчам онлайн. Иначе аз съм супер доволна от качеството им, опаковката е стабилна за пътуване, а пигментацията е на ниво, като се преливат достатъчно лесно цветовете.

    На теб тази палитра ти стои страхотно! Аз в момента се оглеждам за нещо точно такова в бургунди цветове, но сякаш не ми се дават парите за Modern Renaissance, защото си знам, че с палитрите съм всяко чудо за три дни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Sleek не са труднодостъпни уж, но заради това че са бюджетни, вероятно се купуват. От техния сайт не можеш ли да поръчаш? Или от ebay, макар че там сигурно предлагат и ментета. В Одрин имаха щанд и бяха по 40 лири, което е 20 лв. В този бг сайт я има и ако си идваш скоро, можеш да опиташ да поръчаш http://sistersmakeup.bg/index.php?route=product/product&product_id=709

      Изтриване