неделя, 3 декември 2017 г.

Yves Rocher Advent Calendar 2017

         Началото на декември е топло и граничи с пролетно, но коледното настроение се усеща навсякъде вече. Започна отброяването до празниците и нямам търпение за събирането около трапезата. Не искам да бързам обаче, защото знам че ще минат много бързо дните. Едва ли има някой, който да не се радва на подаръци, среща с любимите и близки хора, но дотогава..... ще се радваме на малките неща като този advent календар.


        И тази година от Yves Rocher отново не пропуснаха да зарадват своите клиенти с коледна колекция, а мен ме изненадаха с техния календар и няколко продукта от лимитката за тази зима. С него направиха дните до 25-ти още по-вълнуващи. Не знам дали си предлага тук, но видях че цената му в чужбина е 40 евро.         Подаръкът за 1-ви е миниатюра на парфюма Quelques Notes d'Amour L'eau de Parfum.


         За 2-ри Nutri-Repair Treatment shampoo (възстановяващ шампоан с масло от жожоба за суха коса). А за 3-ти терапия от серията Repair Sleeping Care jojoba oil.


         Особено се зарадвах, когато видях че са решили да ни зарадват и с две от техните единични сенки. Не съм пробвала декоративна козметика на марката, освен лаковете им за нокти и сега ще мога да тествам два страхотни и универсални цветове. Подаръкът за 4-ти е сянка в бронзов цвят - Botanical Color eyeshadow 31 Brun Acajou Nacre.


         Помислили са и за дамските ни чанти, за 5-ти изненадата е Long-lasting Moisturizing Hand Cream. Винаги имаме нужда от хидратиращ крем за ръце, така че определено ще влезне в употреба на всяка дама.


          В момента ползвам околоочния гел от Sensitive Vegetal и се зарадвах истински като открих в кутийките за 6-ти успокояващата мицеларна вода от серията (Soothing Micellar Water 2 in 1).


         Не по-малко щастие беше и на 7-ми, защото в нея кутийка ме чакаше и травъл тубичка от Soothing Moisturizing Cream.


          Помислили са и за сухите ни устни през зимата с балсама с масло от карите, който се криеше зад цифрата 8.


         За 9-ти имаме: Ultra-Rich Shower Comforting Shower Balm - балсам за много суха коса.


         Базата за нокти също е интересна за мен и се радвам, че я прибавих към колекцията си.


         За къде по Коледа без червено. Зад цифрата 11 стоеше лака - Le vernis 42 Coquelicot


           Nourishing Lipid-Replenishing Lotion е подаръка за 12-ти декември.


        Yves Rocher са помислили и за удоволствието под душа. Затова за 13-ти ни бяха подготвили енергизиращия душ гел с мандарина и кедър. Много приятен и освежаващ е аромата му.


14.12 - Express Eye makeup Remover


15.12 - Brillance Intense Shine Shampoo /Marigold oil/


16.12 - Le Vernis 44 Rose pourpre

17.12 - Botanical Scrub Apricot Powder All skin types

                 18.12 - Almond Orange Blossom Relaxing Bath & Shower gel

                                 19.12 - Le vernis 04 Or paillete

                20.12 - Nourishing Nutri-silky Treatment Shampoo Dry hair
             
                           21.12 - Vanille Bourbon Sensual Bath & Shower Gel

                            22.12 - Evidence L'eau de Parfum

              13.12 - Botanical Color Eyeshadow 94 Or Blanc Scintillant
 

                                   24.12 - Rouge Vertige 56 Satin


         Ще допълвам почти всеки ден поста със снимка на отворената кутийка за съответната дата, т.к. не искам да си развалям удоволствието. Хвърлих едно око на описанието, но без да се концентрирам върху конкретните продукти. Разгледах бегло какво ново ще имам за проба през 2018-та година. :)


        Какъв е вашият календар тази година и допада ли ви идеята на този тип "отброяване" на дните до Коледа? Дори и шоколадовите варианти, действат добре на душичката и аз ги подкрепям.


         * Календара ми е изпратен от Yves Rocher.

1 коментар:

  1. Много харесвам идеята с подобен тип календар (във всичките му интерпретации), но за съжаление, поне аз не съм виждала някоя козметична марка да предлага и у нас такъв....

    ОтговорИзтриване