петък, 19 януари 2018 г.

Trend it up Dazzling Dust 020 nail polish

       Trend it up Dazzling Dust 020 е фантастичен дуохромен шимър в лилавата гама. Беше любов от пръв поглед в бутилчето и не ме разочарова, макар и първия воднист слой. В началото се притесних, че е ефект. Но когато нанесох три тънки пласта, стана перфектен. Този тип финиши с дуохром частици, имат нужда от напластяване, за да покажат истинската си красота и ефект. Затова нека не ви тревожат трите слоя и четвърти топ. ;)


         На първия изглежда едва доловим и е буквално като топ, но втория слой подсказва че няма да имате проблем да го носите самостоятелно. Аз предпочетох да сложа три тънки, за да не прозира и да е безупречен.


          Консистенцията му е по-течна и имах притеснения да не се отдръпне прекалено бързо и  още на следващия ден да съм с голи връхчета. Оказаха се напразни, защото чак на третия ден след много работа се случи това и е незабележимо. Приятно изненадана съм от качеството му.


        Има страхотен блясък и без топ лак, но съхне бавно сам. С топ изглежда като гел лак.


         Цвета е много интересна смесица от лилаво, винено и бордо. А оттенъка му е в оранжево кафявата гама. Страхотен за студените месеци. Нещо подобно е Models Own Pinky Brown, но с по-едри частици.



        Не знам дали се предлага в България, но качеството му е чудесно и ви препоръчвам да обърнете внимание на марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар